18-12-2016, 08:58 AM
(17-12-2016, 10:09 PM)Luna_m نوشته: درود دوستان
یه سوال مهم در مورد ویزای شنگن ازتون دارم.
یکی از اقوام نزدیک من که یه آقای مجرد 35 ساله هستن قصد سفر به اروپا رو دارن، دفعه اولیه که میخوان درخواست شنگن بدن. سفر خارجی هم خیلی نداشتن، بجز 5-6 تا سفر به کشورهای آسیایی. اینجا کارشون تقریبا آزاده، بهتر بگم با شرکت های حمل و نقل کار میکنه. اون شرکت ها میتونن به ایشون گواهی اشتغال به کار بدن ولی خب کار رسمی و یا قرارداد نیست. از طرف دیگه گردش حساب بانکیشون بالاس. ولی چونکه با پولشون کار میکنن موجودی حسابش اونقدر بالا نیست ولی چند میلیارد ملک و ماشین دارن. میخواستم بدونم سفارت اسپانیا سند ملک و ماشین رو قبول میکنه؟ و اینکه چون تو ایران کار رسمی نداره احتمالش هست که ویزاشونو رد کنن؟ (چون میدونم که این از ملاک های مهم سفارت اسپانیاس).
من خودم ویزای شش ماهه از سفارت اسپانیا دارم که البته باید پیش از نوروز برای کارای تمدیدش اقدام کنم. بنظرتون اگر دوتایی با هم برای گرفتن ویزا اقدام کنیم تاثیری توی ویزای ایشون داره؟ چونکه به احتمال 90% تاریخ و مسیر سفرمون به اسپانیا و دیگر کشورها با هم یکیه. از طرفی هم ایشون به هیچ زبان خارجی تسلط ندارن. نمیدونم ولی فکر کردم شاید روز مصاحبه بگیم که با هم همسفریم تاثیر مثبتی تو روند ویزای ایشون داشته باشه، چون من به انگلیسی و اسپانیایی تسلط کامل دارم.
و در آخر، در کل به نظر شما دوستان احتمال رد ویزای ایشون با این شرایط زیاده یا کم؟
از دوستانی که بزرگواری میکنند و راهنماییم میکنند بسیار تشکر میکنم.
نه عزیز ایشون احتمال ردشون کمه ولی چون بار اوله احتمالا ماکسیموم ویزا یک ماهه میدن
سند خونه و ماشینشو بده حل میشه چون بنده هم پدرم مطب مال خودشون و استخدام نیستن اما دادن یهمون ویزا البته ما هم خونه در اسپانیا داتیم هم چندین بار ویزا شینگن داشتیم ولی با شرایطی ک گفتین ویزا میدن
اسپانیا خوش بگذره جای منم برو اون برشکا خرید کن