(23-12-2016, 04:16 PM)sb_urmia نوشته: خیلی ممنون. برای کانادا هم خبر دارید که مهرها لازمند یا نه؟
فقط یه نسخه خواستم ازشون ترجمه کنند برای همین دیگه گفتم همه مهرها رو بگیرند که دوباره کاری نشه برام. دانشگاههایی که آنلاین نیستند اپلای نمیکنم. قیمتها هم هیچ جایی نزده فردا میخوام به سردفترشون که مجوز به نامش هست زنگ بزنم. اصلا شاید این دفتردارهاش پول اضافه میگیرند!
یه سوال دیگه اینکه قیمت مهر خارجه چنده؟ بازه قیمتی که براش شنیدم از 40 تومن تا 150 تومن متغیره!! مگه براساس چه معیاری حساب میشه؟ برای خود من گفت 40 برا هر دانشنامه و 50 برا هر ریزنمره میگیره! وقتی حساب کردم رفت و آمد به تهران حتی با اتوبوس هزینه ش برام ازین بالاتر میشه بیخیال شدم که خودم برم تهران
درود
دوست عزیز مهر وزارت خارجه برای خیلی از کشورها تا جایی که میدونم نیاز نیست (در مورد اروپا مطمین نیستم البته شاید سفارت بخواد ازتون). شما اگر میخواهید در هزینه ها صرفه جویی بشه میتونید قید این مهر رو بزنید بعدا اگر لازم شد میزنید مشکلی نیست. حتی مهر دادگستری هم برای اپلای اولیه خیلی نیازی نیست. مساله اینجاست دانشگاههایی که از شما ریزنمره رسمی (یعنی در داخل پاکت دانشگاه) میخوان اون موقع ایا شما همون ریزنمره ترجمه شده رو بدین دانشگاه براتون در پاکت میزاره یا نه؟ مثلا واسه من رو بعد ترجمه برگردوندم دانشگاه تبریز برام گذاشت داخل پاکت داد بهم با هزینه هر پاکت 5 تومان!
من پیشنهاد دیگری دارم اگر دارالترجمه ها قیمت های مختلفی دادن بهتون شما میتونید مهر وزارت خارجه رو خودتون در شهر خودتون مستقیم توسط خودتون بدون واسطه بزنید اگر شهرتون نماینده داشته باشه.
برای مثال در تبریز من خودم نه ولی با دوستم رفتیم ایشون مهر زد حدود 4 سال پیش قیمتش دقیق یادم نیست تبریز نماینده وزارت خارجه داشت و احتمالا داره. ارومیه هم شاید داشته باشه.
مدرک اصلیتون رو با ترجمه ببرید پول بدید مهر رو میزنن.
پ.ن: اینم ادرس دفتر ! : این دفتر به نشانی خیابان کاشانی، خیابان شهید پرهیزگار، روبروی فضای سبز شهرداری، ساختمان سابق مرکز سرمایه گذاری استان نقل مکان کرده است.
پیش از این نمایندگی وزارت خارجه در خیابان سربازان گمنام جنب فرمانداری ارومیه قرار داشت.
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.