25-12-2016, 01:20 AM
(24-12-2016, 02:20 PM)kourosh2016 نوشته: @Babak
درود
1-لیسانس رشته نرم افزار
2-دولتی گمنام3- 15.2به فرض اینکه ارشد از دانشگاه تهران یا امیرکبیر و یا علم و صنعت در حوزه هوش مصنوعی با معدل بالای 17 و داشتن یک یا دو مقاله و تافل بالای 100 و GRE مورد نیازشانس پذیرش PhD از دانشگاههای مطرح (UCI , UCsanDiego ) یا رنک زیر 50 که بتوانم فاند کامل یا بالاخره جوری که بدون هزینه شخصی بتونم تحصیل کنم(چون توانایی مالی پرداخت شهریه و حتی هزینه ماهیانه زندگی در امریکا رو به هیچ وجه ندارم و فقط هزینه امتحانات و آزاد کردن مدرک و بلیط و دیگر هیچ. ) و نهایتا کار دانشگاهی مثل RA,TA انجام بدم و کار غیر آکادمیک انجام ندم .
1.بطور واقع بینانه در صد شانسم اگر چه قابل محاسبه نیست (چون می دونم که فاکتور های زیادی و سلیقه و... زیادی وجود داره) ولی در چه حدود است؟
2.اینکه میگن دکتری 6 سال به بالا میشه یعنی کمتر نمیشه مثلا 5 یا 4 سال و خوب تموم کرد ؟
3.فاند یا کمک هزینه ها برای هر سالی که دکتری ادامه داشته باشه میدن یا نه اولش مشخص می کنند که سه یا چهار سال کمک هزینه و...و هرچی طول بکشه باید خودم بپردازم که خوب اینجوری منتفی میشه! راستش کمک هزینه کامل ، تعیین کننده هست واسم و اینکه می خوام از دانشگاه مطرح پذیرش بگیرم .
سپاس.
ترکان گرامی حرفهایی که من میگفتم رو گفتند و خیلی مطلب دیگهای نمونده. فقط تاکید میکنم که GRE رو خیلی جدی بگیرید و سعی کنید تا اونجا که ممکنه بیشتر از حد مورد نیاز نمره بیارید و البته معدل رو هم جدی بگیرید. در این صورت شانس خواهید داشت، اما به هر حال بدونید که هیچ تضمینی وجود نداره و باز هم معلوم نیست که نتیجه چه خواهد شد.
در مورد طول دکترا هم همون طور ترکان گرامی گفتند، معمولا همون ۵-۶ ساله، اما خوب ممکنه بتونید کمتر از ۵ سال هم تموم کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.