26-12-2016, 02:45 AM
(25-12-2016, 11:29 PM)kourosh2016 نوشته: @Babak
@Torkan
درود
راستش من می خوام بعد از دکتری کامپیوتر در زمینه هوش مصنوعی حالا یه چند سالی در صنعت کسب تجربه بکنم یا پست داکت ، برگردم ایران بنظرتون موقعی که برگردم میشه توی زمینه هوش در ایران حساب کرد و یا هیئت علمی .
می دونم در ایران نیستید ولی در کل در کشور های در حال توسعه چه آینده ای پیش بینی میکنید در زمینه هوش ولی من فکر می کنم که هوش فقط در شرکتهی بزرگ مثل گوگل و آمازون و تسلا و مایکروسافت و ... که در امریکا و مخصوصا در کالیفرنیا هست و خواهد بود حالا ممکنه بعضی از کشور های ثروتمند هم یه سرمایه گذاری بکنند مثل آلمان و استرالیا و کانادا و... ولی کار چشمگیری نخواهد بود و کشورهای دیگه مثل ایران که هیییچچچ جز کاغذ و پیپر بازی و... چیزی از هوش نفهمیدند و فقط تدریس می کنند در دانشگاه که این هم اشباع شده یعنی رشته های مهندسی در ایران اشباع و بدرد نخور و خوار شده است در هر رشته و گرایش.به نظر شما در این شرایط چه باید نمود؟
من مدت زیادیه که در ایران نیستم و از وضعیت بازار کار ایران چندان اطلاعی ندارم، اما خیلی هم موافق این حرف نیستم که در زمینه هوش مصنوعی در ایران نمیشه کار کرد. لزوما پروژه نباید پیشرفتهترین پروژه جهان در زمینه هوش مصنوعی باشه. درست کردن اتومبیل بدون راننده و امثال این پروژهها احتمالا در ایران اتفاق نخواهد افتاد، اما خیلی کارهای کوچکتر و در عین حال ارزشمند رو میشه در ایران انجام داد. به عنوان مثال شما میتونید روی کیبوردهای فارسی هوشمند کار کنید. میتونید روی بهبود ترافیک شهری از طریق کنترل هوشمند چراغ قرمزها کار کنید. یا روی بهینهسازی تبلیغات آنلاین به زبان فارسی کار کنید. بسیاری از مثالهای این چنینی هست که میتونند پروژههای ارزشمندی در داخل کشور باشند.
حالا از این موضوع که بگذریم، اگر شما هدفتون اینه که وارد صنعت بشید و در ایران کار کنید، به نظرم رفتن به سمت پستداک کار چندان منطقیای نیست. حالا خود دکتری رو به خاطر این که به شما مطالب تخصصی بیشتری یاد خواهد داد و همچنین به این خاطر که به شما این فرصت رو میده که در دانشگاههای خوب یک کشور پیشرفته درس بخونید میشه در راستای هدفی که دارید تلقی کنیم، اما پستداک واقعا به درد افرادی که قصد دارند وارد صنعت بشن نمیخوره و بیشتر برای افزایش تعداد مقالات و وارد شدن به محیط آکادمیک توصیه میشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.