31-12-2016, 07:18 PM
(31-12-2016, 06:38 PM)amir_ehya نوشته: به نظرتون دانشگاه دیگه که شانسم بالا باشه کدومه؟
فرمایش شما متین ولی نمیدونم شما از کجا میگید بعیده. چون رفیق خودم با شرایط مشابه من پذیرش گرفت البته در رشته برق.
شما خیلی مطمئن میفرمایید که نمیشه. احتمالا جزو کمیته بررسی دانشگاه پلی تکنیک هستید.
چون به خود دانشگاهم که ایمیل دادم گفتن شرایط باید بررسی بشه بعد جواب میدن و حتی خود دانشگاه هم با این قطعیت نمیگه.
درود
دوست من البته اینکه ایمیل زدید و گفتن بررسی باید بشه چیز خاصی رو اثبات نمیکنه! با اینحال بله دانشگاه پلیمی با اینکه شناخته شده هست ولی بر خلاف اسم و رسمش خیلی حساسیت نداره روی پذیرش و فاند و تقریبا میشه گفت مینیمم رو داشته باشین و کمی زرنگ بجنبید پذیرش میده بهتون. فاند هم که فاندهیا استانی تقریبا به همه با جور کردن مدرک کم درامدی میدن! یکی از دوستان من که پدرش ساختمان ساز بود در شهرمون مدرک جور کرد که درامدش کمه و بورس استانی گرفت و رزومش هم که خوب نبود!!
بعضی دانشگاهها در بعضی کشورها چند سالی است این رویه رو پیش گرفتن حالا دلیلش شاید زیاد شدن دانشجوهای بین الملل است.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.