03-01-2017, 09:28 AM
(26-09-2016, 10:35 PM)behroozkhalili نوشته: با سلام ، من سربازیم را در به مدت 6 ماه در ارتش گذراندم ، 9 ماه برای انجام یک پروژه کسری گرفته ام که مربوط به رشته معماری بوده و نظامی نبوده به هیچ عنوان و 6 ماه هم از کسری بسیج فعال استفاده کردم ، حالا می خواستم ببینم اگر هنگام اخذ ویزا اگر بگویم کلا یک پروژه انجام داده ام به مدت 15 ماه کسری گرفته ام برایم مشکلی به وجود می آید یا نه و اصلا اسمی از بسیج نیاورم ، و اینکه پروژه ام هم البته از سپاه گرفته بودم ...
سلام
اینکه شما به آفیسر چی بگید مشکل ایجاد میکنه یا نه رو قطعا کسی نمیدونه چون درصدی از کار شما وابسته به شانسه. اما تا جاییکه اطلاع داریم انقدر اطلاعاتشون از سیستم سربازی ما دقیق نیست که با تلفیقی که شما در ذهنتونه بتونن به راحتی متوجه بشن. با این وجود تصمیم اینکه این کار رو بکنید یا نه با شماست و قطعا تبعاتش که میتونه یکیش این باشه که آفیسز بفهمه و برای همیشه مشمول بند عدم صداقت بشید گریبانگیر خودتونه. پس به هر میزان که ریسک پذیرید میتونید پیش برید. هم اسم س پ ا ه و هم ب س ی ج با درصد بالایی میتونن مشکل آفرین بشن.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull