05-01-2017, 04:07 AM
(04-01-2017, 10:30 PM)un22 نوشته: من به این دوستمون حق میدم چون وقتی بستر مناسب برای خدمت افراد مشکل دار که واقعا نمیتونند خدمت کنند فراهم نیست منظورم همین امریه هست که کم شده و پیدا نمیشه این دوستمون هم مجبوره که برای معافی اقدام کنه، مشکل اینجاست که نمیخواهند قبول کنند که خدمت برای یک عده ای واقعا سم هست.
عرضم خیلی به موضوع تایپک مربوط نیست ولی اینکه می فرمایید "بستر برای عده ای فراهم نیست" و "خدمت برای عده ای واقعا سم هست" خیلی منطقی نیست...
اصولا تلف کردن دو سال از عمر بستری هست که برای "همه" افراد (بالاخص کسانی که می تونن این زمان رو به تحصیل و کار و پیشرفت در زندگی اختصاص بدن) نباید فراهم باشه... اینکه کسانی به دلائل حقیقی پزشکی واقعا نمی تونند دوره سربازی رو بگذرونند موضوعی نیست که مثلا انتخاب خودشون بوده باشه... مثلا فرض بفرمایید کسی با چشم خیلی ضعیف بره سربازی و خیلی راحت عینکش بشکنه... اون فرد عملا از مدار زندگی روزانه هم ممکن هست خارج بشه چه رسد به سربازی و امور مربوطه اون...
تشخیص قانون گذار این هست که بستر برای همه افراد سالم فراهم هست! ولی چیزی که خیلی از دوستان سالم نمی تونند قبول کنند این هست که تمارض به جنون و امراض روانی راه فرار از این مسئله نیست... اولا که مدتی هست فیلتر این موضوع رو به شدت سختگیرانه کردن و تازگی ها هم در بهترین حالت فرد معاف از رزم میشه... شخصا یک مورد سراغ دارم...
ثانیا به اینده خیلی خوب فکر کنید... اگر عملا به هر دلیل نتونید از ایران خارج شید، با معافیت مشکلات روانی، مشکلات عدیده ای در مسیر اشتغال ممکن هست براتون پیش بیاد که شاید بعد ها پشیمانتون کنه از اینکه چنین راهی رو برای فرار از سربازی پیش گرفتید...
پی نوشت: قدیم ها می گفتن اگه دلش رو داری و واسه سربازی نرفتن خیلی مردی (!)، بند انگشت ماشه ات رو قطع کن و خلاص! نمی دونم راه حل قدیمی ها الانم به معافی منجر میشه یا نه ولی من بودم جای راه حل جنون این یکی رو انتخاب می کردم... شما هم بد نیست روش فکر کنید!