07-01-2017, 09:27 PM
(05-01-2017, 04:27 PM)sarbaz-sefr نوشته: سلام
من یک میل از یک استاد از استرالیا دریافت کردم، بعد از یکسری توضیحات و اینا....نوشته:"
"It is expected that you write a proposal including: Your Name, Potential Supervisor's Name (i.e. my name), A Tentative Title of Your Proposed Project, Your Brief Track Record, Introduction (Importance of the Topic), Background (A Brief Literature Review), Objectives of your Project, Research Methodologies, Required Resources, Research Plan, Outcomes of the Research, and Key References. The proposal is usually around 3 to 4 pages."
الان مگه موضوع پروپوزال رو خود استادا تعیین نمیکنن؟ من باید بگم چه موضوعی باید کاربشه؟!
ازش بخوام خودش یه موضوع بهم بده؟ بد نباشه؟!
سلام دوست عزیز
کلا دانشگاههای استرالیا این شکلی هستند که شما باید همراه فرم اپلیکیشن یک پروپوزال هم براشون بفرستی. این پروپوزال همونی نیست که قراره تو دوره دکتری روش کار کنی بلکه صرفا میخوان مهارت شما رو به عنوان یه دانشجوی تحصیلات تکمیلی در این زمینه بسنجند. استاد من گفت مثلا در مورد پروژه ارشدم پروپوزال بنویسم منم وقتی همین سوالی مشابه شما پرسیدم ایشون این جوابو دادن و گفتند بیام اونجا (دانشگاه مقصد) عوض میکنند موضوعش رو.
به نظر من بهشون بگید مثلا تو مستر رو فلان چیز کار کردید نظرتون مساعده که من هم رو این موضوع پروپوزال بنویسم... ببینید نظر خودشون چیه