08-01-2017, 11:40 PM
@آنیا
سلام
من در این ضمینه بیتجربه هستم، فقط متن ایمیل را ترجمه میکنم.
ایشان اعلام کردهاند که در پروسه پذیرش امسال حضور ندارند.
سپس اعلام کردند که بین دو موضوع موجود به نظر میرسد که شما به behavioral track علاقهمند باشید.
در ادامه هم گفتهاند که بنا به تجربه دانشجوهای گذشته که در فیلد اعلام شده تجربه داشتهاند، با نگاه کوتاهی که به رزومه ی شما داشتهاند، به نظر میرسد که تجربههای شما مرتبط باشد اما کمبود این تجربه (منظور ارتباط کار گذشته شما به فیلدی که در حال حاضر قصد اپلای برای آن را دارید) احساس میشود.
در نهایت هم اعلام شده که تجربیات مرتبط گذشته بسیار مهم هستش.
اصلا گفته نشده که رزومه شما ناقص هستش، فقط "نامرتبط" یا "کم تجربه" بودن شما در زمینهای که قصد اپلای برای آن را دارید عنوان شده.
به راحتی میتوانید در فیلد دیگری اقدام کنید.
در اپلای برای دکترا مهمترین اصل همیشه ارتباط پروژه ارشد با فیلدی است که در دکترا قصد اپلای دارید.
پی نوشت: البته اگر مسر هستید در همین فیلد کار کنید به توصیه ایشان عمل کنید
"if you're interested in that track you should check with other colleagues about your prospect of applying"
سلام
من در این ضمینه بیتجربه هستم، فقط متن ایمیل را ترجمه میکنم.
ایشان اعلام کردهاند که در پروسه پذیرش امسال حضور ندارند.
سپس اعلام کردند که بین دو موضوع موجود به نظر میرسد که شما به behavioral track علاقهمند باشید.
در ادامه هم گفتهاند که بنا به تجربه دانشجوهای گذشته که در فیلد اعلام شده تجربه داشتهاند، با نگاه کوتاهی که به رزومه ی شما داشتهاند، به نظر میرسد که تجربههای شما مرتبط باشد اما کمبود این تجربه (منظور ارتباط کار گذشته شما به فیلدی که در حال حاضر قصد اپلای برای آن را دارید) احساس میشود.
در نهایت هم اعلام شده که تجربیات مرتبط گذشته بسیار مهم هستش.
اصلا گفته نشده که رزومه شما ناقص هستش، فقط "نامرتبط" یا "کم تجربه" بودن شما در زمینهای که قصد اپلای برای آن را دارید عنوان شده.
به راحتی میتوانید در فیلد دیگری اقدام کنید.
در اپلای برای دکترا مهمترین اصل همیشه ارتباط پروژه ارشد با فیلدی است که در دکترا قصد اپلای دارید.
پی نوشت: البته اگر مسر هستید در همین فیلد کار کنید به توصیه ایشان عمل کنید
"if you're interested in that track you should check with other colleagues about your prospect of applying"
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید