(08-01-2017, 12:28 PM)ali_abbasi نوشته: با سلام
دوستان من اخیرا به صورت دستی مدارکم رو بردم VFS ترکیه و انگشت نگاری کردم و درخواست ارائه دادیم واسه خودم (دانشجویی )و همسرم به عنوان همراه . اما جفتمون refuse شدیم به دلایل زیر ، لطفا راهنمایی کنید که منظور از این موارد چیه؟؟؟؟؟؟
1- purpose of visit ( منظورشون همون نامه motivation letter هست؟؟؟؟؟؟) آخه من هم درخواستم تحصیلی بوده وهم نامه پذیرش و تسویه حساب با دانشگاه ارائه داده بودم.
2- travel history واسه خانمم در صورتی که توی نامه درخواست ذکر شده بود که دو مرتبه تابه حال به ترکیه سفر داشته.
و ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور این موارد رو حل کنم و دوباره اقدام کنم واسه ویزا.
عین جملاتی که officer براتون نوشته رو (به انگلیسی) بنویسید تا بشه دقیق تر نظر داد...
ولی علی الحساب با توجه به چیزی که نوشتید:
1- مشکل social tie هست... نتونستید officer رو متقاعد کنید که هدفتون تحصیل هست و حس کرده که تصمیم دارید اونجا بمونید... اقدام با همسرتون هم مزید بر علت شده... اگر بهتون برای ارائه defense letter مهلت داده، سعی کنید از علل اینکه دارید برای رشته مورد نظرتون از ایران میرید اونجا توضیح بدید و مثلا شرح بدید که ایران امکانات مورد نیاز من رو نداره برای فلان سبک تحقیق و این موارد... به علاوه اگر دنبال اقدام مجدد هستید طبیعتا باید دست به دامن اسناد ملکی یا موارد مشابه بشید تا officer به هر نحو حس کنه مجبورید حالا به هر انگیزه ای بعد از اتمام درستون برگردید...
2- اینکه از همسرتون travel history خواسته عجیب هست... چون معمولا travel history ضعیف برای خود کسی که اقدام کننده اصلی هست مسئله آور میشه نه همراهان...
در این مورد اگه عین عبارات officer رو بنویسید راحت تر میشه حدس زد ایراد کجاست...