12-01-2017, 01:32 AM
(12-01-2017, 12:00 AM)Honeyeh نوشته: من به یه استاد بازنشسته (Professor Emeritus) تو کانادا ایمیل زدم! دلیلش هم این بود که هیچ کدوم از استادها بهم جواب نداده بودن و زمینۀ کاری این استاد بازنشسته کاملاً با زمینۀ کاری من همخوانی داشت.
ایشون ایمیل من رو فرستادن به graduate assistant دانشکده که بهم جواب دادن که چطور باید اپلای کنم و ... .
حالا این یعنی چی؟ اگه خود این استاد دانشجو نمی گیره چرا اپلای کنم؟ بقیه هم جوابمُ نمیدن! دوستان، اگر تجربه یا نظری دارید، لطفاً راهنمایی بفرمایید.
داستان اساتید بازنشسته کمی پیچیده تر از اساتید عادی هست...
معمولا fund های دولتی اساتید بعد از بازنشسته شدن (حداقل در کانادا) قطع میشه... با این منطق که دیگه تحقیقات رو جدی نمیگیرن و fund در دستان اساتید جوان و با انگیزه نتایج بهتری داره... با این تفسیر، شانس جواب گرفتن از این قبیل اساتید به مراتب کمتر از استادهای فعلی هست... ولی این دلیل نمیشه که اساتید emeritus "هرگز" دانشجو نگیرند... نمونه حاضر این قضیه supervisor خود من هست...
استاد من حدودا سال 2001 بازنشسته شده ولی 16 سال هست که همچنان در بالاترین سطح داره به کارش ادامه میده... بنابراین منابع مالی اش رو هم تونسته حفظ کنه... البته این case خیلی استثنا هست... مقصود از بیانش این بود که مثل همیشه "در هر قاعده ای استثنایی هست"...
در کل همونطور که فائزه هم تلویحا اشاره کردند، وقتتون رو روی تماس با اساتید فعال صرف کنید شانس استاد پیدا کردنتون بیشتر هست...