(13-01-2017, 09:31 PM)automotive نوشته: @Elesaar@automotive
سلام،
اگر دیپلم و فوق دیپلم شما نیز فنی است، حتما این کار را انجام دهید، در غیر این صورت اکیدا از انجام این کار خودداری کنید که پشیمان خواهید شد.
عبارت "مهندسی تکنولوژی" در مدرک شما نشان از آن دارد که مدرک شما فنی و حرفهای است، این مدرکها به نام "Vocational and Technical" در زبان انگلیسی و دیگر کشورها شناخته میشوند.
پذیرش گرفتن با مدرک فنی و حرفهای به مراتب مشکلتر از پذیرش با مدرک غیر فنی و حرفهای است. تعدادی از دانشگاههای آمریکا (و دیگر کشورها) مدارک فنی و حرفهای را قبول ندارند و شما به هیچ وجه نمیتوانید آنها را راضی کنید که مدرک شما معتبر است.
ضمنا کنکور در حال حاضر آن هم در مقطعی که شما هستید یک آزمون نمایشی محسوب میشود و تمام افراد نیز قبول میشوند (البته برای قبول در دانشگاههای مطرح باید بسیار زیاد تلاش کنید).
به نظر من با تمام توان برای کنکور مطالعه کنید تا بتوانید در بهترین دانشگاهی که رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی نرمافزار کامپیوتر را ارائه میدهد، پذیرفته شوید.
بعد از آن نیز حتما معدل (بالای 18) کسب کنید.
فول فاند برای دکترای مستقیم (پذیرش مستقیم دکترا با مدرک کارشناسی) در تعداد قابل توجه وجود دارد، اما برای کارشناسی ارشد کار بسیار سختی در پیش دارید.
در ضمن وام در تمام دانشگاههای ایالات متحده وجود دارد، اما آیا شما از پس هزینههای سنگین تحصیل و زندگی (از ابتدا برای اثبات تمکن مالی در سفارت تا چندین هزار دلار هزینه تا زمانی که بتوانید به وام دسترسی داشته باشید (البته اگر ضامن داشته باشید) بر میآیید که به فکر دریافت وام هستید؟ خود آمریکاییها بعد از فارغالتحصیلی مشغول باز پس دهی این وامها هستند.
موضوع زیر را مطالعه کنید.
برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده
ممنون از پاسخ تون
فقط من متوجه نشدم منطورتا دقیق از این که حتما این کار را بکنید چیه با توجه به متن شما منظورتون فکر کنم این بوده که کنکور بدهم و برم دانشگاه
و یه چیز دیگه من هنرستان فنی و حرفه ای درس خوندم آیا منظور شما از این که مدارک فنی و حرفه ای را قبول ندارند همین هنرستان هایی هست که زیر نظر آموزش و پرورش هستند یا این که مراکز فنی و حرفه ای که زیر نظر اداره کار هستند بوده؟
من الان توی مدرک اتمام معافیت تحصیلیم نوشته((مقطع:کاردانی پیوسته رشته:کامپیوتر-نرم افزار کامپیوتر)) الان این یعنی مدرک فنی حرفه ای حساب میشه اگه اینطوره بهتر نیست من برم یه دیپلم ریاضی فیزیک بگیرم و از طریق اون برم دانشگاه؟؟ هرچند باید 4 سال درس بخونم به جای دو سال
و سوال آخر در مورد دانشگاه هستش که یه سری دانشگاهای آزادی هستند می گویند رتبه خوبی داره مثل واحد نجف آباد اینا چطورند توی آمریکا بیشتر به دولتی ها پذیرش میدهند یا با آزاد تفاوتی نداره و یکسانند؟
اون صفحه را من قبلا دوبار مطاله کردم ولی چیز دستگیرم نشد فقط یه آقایی توی صفحه دو پست 19 در مورد همین رشته تکنولژی نرم افزار سوال کرده بودند که کسی جوابی نداده
If you think education is expensive try ignorance
Derek Bok