14-01-2017, 12:37 AM
(14-01-2017, 12:16 AM)automotive نوشته: @Eessar@automotive
قابلی نداشت.
منظور من این بود که اگر فنی هستید تا انتها همین مسیر را ادامه بدهید، اگر فنی نیستید اصلا وارد رشته فنی و حرفهای نشوید.
اگر فوق دیپلم شما فنی و حرفهای باشد، پس باید لیسانس شما نیز فنی و حرفهای باشد (از نظر من). اگر فوق دیپلم شما فنی و حرفهای باشد و لیسانس شما غیر فنی و حرفهای، بعد توضیح این مساله برای دانشگاه سخت است (باز هم نظر شخصی).
مدارک فنی و حرفهای را که به عنوان Technical and Vocational هستند را همه دانشگاهها قبول ندارند، رشتههای فنی و حرفهای واحدهای عملی بسیار زیادی دارند و بیشتر برای صنعت آماده شدهاند تا ادامه تحصیل. این واضح است و نیازی به توضیح ندارد. باید شما به دانشگاه اعلام کنید که مدرک شما فنی و حرفهای است و آیا این مدرک را قبول دارند یا خیر.
تغییر وزارت خانه اعتبار مدارک را چند برابر نمیکند (همچنین ریز نمرات شما به وضوح واحدها و درسهایی که گذراندهاید را نشان میدهد)
من با مدارک کاردانی پیوسته آشنا نیستم (یعنی از هنرستان تا کاردانی را در یک دانشکده بودهاید؟!)
اصلا به دیپلم ریاضی فکر نکنید، با این قوانین جدید کنکور، کلاسهای کنکور، هزینههای کلان و افرادی که سالها زحمت کشیدهاند تا روزانه برق دانشگاه تهران قبول شوند، من فکر نمیکنم احتمال زیادی برای قبولی شما وجود داشته باشد (نظر شخصی من است، شاید شما شرکت کنید و رتبهی عالی کسب کنید). هرچند که این مسیر بسیار طولانی است.
در آمریکا به یک سری دانشگاه محدود امثال دانشگاه شریف و تهران دید خوبی دارند و باقی دانشگاهها را زیاد یا اصلا نمیشناسند و نظر خاصی ندارند، مگر قبلا فردی از دانشگاه شما در آن رشته دانشجو آنجا شده و درخشیده باشد.
مدرک و نام دانشگاه فقط یکی از موارد موجود در رزومه است. نمرهی TOEFL و GRE General به علاوهی توصیه نامه، معدل بالا، مقاله، نامه انگیزشی نیز در این امر دخیل هستند.
من به شما گفتم آن موضوع را مطالعه کنید تا به موارد کلی که میتواند رزومهی شما را تقویت کند آشنا شوید.
دوست گرامی، اگر با فرایند اپلای آشنا نیستید میتوانید جزوه (ویکی) را مطالعه کنید.
صحبت در این ارتباط بسیار است. من فکر میکنم که اگر قصد اپلای دارید، بهترین دانشگاهی که همین الآن میتوانید با کنکور پذیرش شوید را انتخاب کنید و بعد برای نمره بالا GRE General و TOEFL خود را آماده کنید.
کسی که از دانشگاه تهران با معدل 19 و 10 مقاله ISI فارغالتصحیل شده به دنبال دانشگاههای بسیار عالی آمریکا است.
شما حتما نباید به آن دانشگاههای عالی بروید. میتوانید به یک دانشگاه خوب و یا بسیار خوب بروید و یا حتی به کشورهای دیگر نیز فکر کنید.
پس با این حساب شرایط برای ما بسیار سخت است من به رشته زبان انگیلیسی هم فکر می کردم که شما می گویید این کار را نکنیم پس با این حساب اون دکترای مستقیم هم برای ما نیست
کاردانی پیوسته برای ورودی های سال 90 به بعد است اول توی هنرستان هستیم بعد کنکور می دهیم و میریم دانشگاه تقریبا همون ناپیوسته هست مثل اینکه فقط نامش عوض شده
برای کشور های دیگه فقط اروپا می مونه که اونم در کارشناسی ارشد فاندی نداره و مخارج با این وضع ارز خیلی گرونه حتی دانشگاه های رایگان
شما بهترین راه که ما بتونیم برای تحصیل با فاند برای خارج از کشور اقدام کنیم چیه به نظرتون؟؟
If you think education is expensive try ignorance
Derek Bok