14-01-2017, 05:34 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2017, 05:37 PM توسط ForeverBlue.)
(13-01-2017, 09:07 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان به نظرتون میشه با پاسپورت زیارتی که ویزا یه کشور دیگه خورده توش رفت عراق بعد از اونجا رفت به کشور دیگه ؟ یعنی موقع خروج از کشور نمی گن تو پاسپورت زیارتی گرفتی این ویزا چیه توش ؟
هیچ کاری به این کارها ندارند. همین که شما مجوز خروج از کشور داشته باشید کافی است و کاری به سایر ویزاهای شما ندارند.
(14-01-2017, 01:14 AM)automotive نوشته: سلام،
گذرنامه برای خروج چک میشود، قطعا اگر ویزای شنگن بر روی گذرنامهی زیارتی شما باشد، افسر حتما با شما گپ و گفتی خواهد داشت!
اما اگر برای ترکیه اقدام کنید، چون مهر در مرز زده میشود و در ایران فقط با مهر عراق از مرز عبور میکنید احتمالا مشکلی پیش نخواهد آمد.
ضمنا این ارسال و این ارسال را مشاهده کنید.
دوست گرامی
متاسفانه مواردی که نوشتهاید صحت ندارد و افسر هیچ کاری به این کارها ندارد. مکررا این کار را کردهاند و هیچ کس به مشکلی برنخورده است. چون اساسا هیچ کار غیرقانونی انجام نشده است. فرد مربوطه مجوز دارد که در یک بازه تاریخی از کشور به مقصد عراق خارج شود. افسر هم چیزی که در سیستمش میبیند این است که این فرد آیا مجوز خروج دارد و اگر بله، آیا مشروط به کشور خاصی است یا نه. دیگر به سایر ویزاها و .. کاری ندارند و اصلا هم وقتی برای این چیزها ندارند.
(14-01-2017, 01:15 PM)مهمان نوشته: البته این یک سفر بی بازگشت هست . فقط اینکه از مرز زمینی عبور کنم برم عراق به نظرت از مرز هوایی بهتر نیست ؟ نسبت به کنترل پاسپورت میگم - نمیشه توجیه کرد که مثلا این ویزای شینگن برای قبلا بوده که مثلا پاسپورت سیاحتی داشتم ؟ در مجموع احتمال اینکه زیاد طرف حساس بشه و نذاره رد بشی چقدره ؟
اصلا نیازی به این کارها نیست و با خیال راحت و بدون هزینه و دردسر، از طریق همان مرز هواپیما میتوانید خارج شوید. هیچ مشکلی ندارد. همانطور که عرض کردم من خودم موارد متعددی را دیدم که این کار را کردهاند بدون هیچ مشکلی.
(14-01-2017, 05:32 PM)مهمان نوشته: فقط شرمنده یه سوال دیگه اینکه با این پاسورت زیارتی میشه به شهرهای دیگه عراق رفت مثلا اربیل- یعنی از ایران مستقیم میشه وارد کردستان عراق بشی ؟ (چون نوشته که دارنده این پاسپورت مجاز است یکبار از مرزهای کشور خارج و عراق برود) دیگه اونجا نمی گن که نه مثلا از این مرز نمی تونی عبور کنی باید بری از مرز مهران عبور کنی ؟
اطلاع دقیقی ندارم و میتوانید از اداره گذرنامه بپرسید. ولی اصلا نیازی ندارید و خیلی راحت میتوانید یک سفر هوایی مثلا به بغداد بروید و بعد هم پرواز عوض کنید. هیچ مشکلی ندارد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ