(14-01-2017, 08:33 PM)faez1212 نوشته: @Babak
@raminz
@Torkan
سلام. من برای ترم پاییز دارم اقدام می کنم. مشخصاتم را در زیر آوردم.
کارشناسی : مهندسی برق قدرت-فردوسی- معدل 14.64 (پنج ترم آخر معدلم بالای 16 و تمام دروس تخصصی با نمره بالا پاس شده است) / ارشد: برق قدرت - صنعتی اصفهان - 17.1 (هنوز دفاع نکردم)
مقالات: کنفرانس:4 عدد - ژورنال ضعیف: سه عدد - ای اس ای: یک عدد (ضعیف) - یک ای اس ای سابمیت شده (همه انگلیسی)
توصیه نامه: دوتا از استادی ارشدم (با یکیشون کار تحقیقی کردم. RA بودم) - یکی هم از استادان کارشناسی
تافل:101 - جی ار ای : 315 (ریاضی:160 - وربال:155) AW هم 3
دنبال فول فاند برای دکتری هستم. نامه نگاری هم تا دلتون بخواد کردم. در حال حاضر برای تگزاس دالاس-ورمونت-ویرجینیا تک-کنتاکی و می سی سی پی اپلای کردم.
می خوام برای چندجای دیگر هم اپلای کنم. این دانشگاههای پایین در گرایش من فعال هستند و رتبه شون هم متوسط هست. به نظرتون شانس من تو کدوم یکی از این دانشگاه ها می تونه بیشتر باشه؟ (اگر دانشگاهی هم شما بنظرتون می رسه بفرمایین)
من اپلیکیشن های سال پیش رو بررسی می کردم عجیب ترین مورد برام آقای raminz بود که روزومه خوبی داشتن (بجز معدل کارشناسی) ولی جایی فاند پیدا نکردن. اگر ایشون هم نکته ای بنظرشون می رسه که آیا نیاز است دانشگاهی با رنک پایین انتخاب کنم یا ... لطفا بفرمایند.
و آخر اینکه استادی از دانشگاه ایالتی کلیولند پیدا کردم با هم صحبت کردیم. شدیدا به کار ایشون علاقه مندم. ولی رنک دانشگاه هم بسیار بد است. به نظرتون می تونه گزینه خوبی باشه؟
سپاس فراوان
Washington State University
Oklahoma State University
UNIVERSITY OF DENVER
University of Wyoming
Illinois institute of technology
Clemson University
University of Nevada, Reno
Texas Tech University
Auburn university
University of Wisconsin-Milwaukee
UNIVERSITY OF ARKANSAS
Montana State University
The University of Toledo
University of Texas at Arlington
رامین عزیز توضیحات مکفی رو دادن فقط من میتونم نقطه ضعیف شما رو در معدل لیسانس و البته gre نامتناسب برای یک دانشجوی فنی بدونم! شما باید کوانت رو بالاتر میشدی و وربال رو پایین تر. منظورم اینه اگر ریاضی رو بالای 165 میزدید شانستون بالا میرفت. با این حال جای نگرانی زیادی وجود نداره. دوستانی رو دیدم حتی اگر بدون فاند بوده باشن اومدن ترم اول شهریه ندادن ترم دوم بعد امتحان کوالیفای ta شدن.
شما مقاله دارید هر جا استاد خوب پیدا کردید برید اونجا.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.