21-01-2017, 11:06 PM
(21-01-2017, 01:38 PM)Shihan نوشته: با دروود بر شما.
با نمره تافل شما شانست رو برای بورس ممکنه پایین بیاره. بهتره برای نمره بالای 90 تلاش کنید و با توجه به رزومه تحصیلی ممکنه شانس بورس برای شما باشه اون هم بصورت (ارشد+دکتری Combine program) ، چون به دوره فوق لیسانس منحصراً بورس بسیار کم تعلق میگیره با این حال باید برای این ترم که تقریباً از همین ماه شروع شده اقدام کنید اگر مدارکتون امادست از طریق وب سایت دانشگاه اقدام کنید. اگر هم استادی پیدا کنید( مسلماً با توجه به مقطع قبلی نیاز نیست که مکاتبه کنید با بخش دانشگاه صحبت کنید میتونی برای بورسهای دولتی و دانشگاهی اقدام کنید) که بیشتر شما رو تشویق به تحصیل توام ارشد + دکتری میکنند و احتمال اینکه به این دوره خود استاد فاند بده وجود داره.
بنابراین بهتره از هم اکنون اقدام کنید.
ممنون از پاسختون
منظور شما اینه که من بجای اینکه از طریق سفارت و برای بورس دولتی کره اقدام کنم، مستقیما از طریق دانشگاهها اقدام کنم؟؟؟ (مثل امریکا و کانادا)
اگه بدون بورس دولتی که سفارت هر ساله میده اقدام کنم دیگه لازم نیست دوره ی یکساله ی زبان کره ای رو بگذرونم؟؟؟ (البته میخوام به زبان انگلیسی درس بخونم)
با توجه به سوابقم و بدون در نظر گرفتن نمره ی تافلم (با فرض اینکه بتونم نمره ی بالا بگیرم) چه دانشگاههایی رو برای اپلای پیشنهاد میکنید که هم به راحتی بتونم پذیرش بگیرم هم فول فاند بشم؟؟؟ ( رشته های مهندسی پزشکی یا مهندسی مکانیک)