23-01-2017, 04:43 PM
(22-01-2017, 02:04 PM)nixe2006 نوشته: لطفا به سایت سفارت مراجعه کنید چون از زمان نوشتن این پست بیشتر از دوسال گذشته.به هر حال کار کردن با سفارت سخته و آدم ناگزیر به پرداخت یک سری از هزینه هاست.اگه هزینه اضافی نپرداختید چه بهتر ولی اگر هم مجبور شدید ناراحتش نباشید.بعضیها موفق به گرفتن وقت نمیشن یا تمام مدارک رو به سفارت میل میکنن ولی بخاطر اشکالات کامپیوتری سفارت میل رو دریافت نمیکنه و باید دوباره اقدام کنن.این کار حوصله و پشتکار میخواد.من خودم اعصاب کارهای اداری رو ندارم ولی تو این مسئله صبر به خرج دادم و ارزشش رو داره چون این قضیه آینده شما رو تغییر میده.الآن وقتی به اون دوران فکر میکنم که چقدر برای اومدن به آلمان تلاش کردم واقعا دلم میخواد همونجوری هم برای کار پیدا کردن تلاش کنم.هرچند زمان تحصیل هم خیلی تلاش کردم.خلاصه در یک جمله هر چی در توان دارین انجام بدین و البته با انرژی مثبت که همه چی خوب پیش میره.هر مشکلی هم راه حل داره.بعضی وقتها نیاز به دوباره کاری هست.اینجا هم ممکنه پیش بیاد چون اقتادن تو درسها برای خیلیها پیش میاد.من فقط تو یک درس افتادم با اینکه همه تکالیفو انجام داده بودم و سر کلاس همیشه حاضر بودم.حتی خارجیهایی تو اون کلاس بودن که نمیتونستن آلمانی حرف بزنن.واقعا از اینکه افتاده بودم شوکه بودم.دلیلش هم استاد عوضی بود که خودش آلمانی نبود و عقده داشت.یعنی میخواست بگه من از آلمانیها هم بهتر کار میکنم.من با استادهای آلمانیم مشکلی نداشتم مخصوصا اونا که پروفسور بودن.تا وقتی ویزا رو نگرفتین مراحل رو تموم شده ندونین.
دوست عزیز ،ممنون از پاسختون.دقیقا همینطوره که میفرمایید. تازه من شرایطم خیلی پیچیده ست. سنم بالاست و مدت طولانی از زمان تحصیلم میگذره ولی بازم امتحان میکنم.
الان که لطف کردین و پاسخ دادین ،سوال دیگه ای برام پیش اومد ،نمیدونم درست فهمیدم یا نه...ایا تایید مدارک توسط سفارت باید فقط بعد از گرفتن پذیرش و قبل از وقت مصاحبه باشه ،یا باید پیش از اپلای تاییدیه گرفته بشه.
بازم ممنون از وقتتون