29-01-2017, 06:16 PM
(29-01-2017, 05:06 PM)fo-eng نوشته: بله. اینطوری که خیلی خوب هست و واقعا به دانشجو کمک مضاعفی می شود.دوست عزیز من ایران هستم.برای هزینهها علاوه بر کتابی که معرفی شد، منبع بروزتری وجود داره و آن نیز هزینه ها در آلمان و هزینه زندگی در آلمان است.
به نظرتون راهی وجود داره که هزینه ها کمتر بشه؟ خب مثلا بتونیم یک آپارتمان 2 خوابه حداقل وسط شهر (برلین یا مونیخ) با 600 یورو گیر بیاریم یا باید بیشتر هزینه کرد.
این طور که من شنیدم هر فرد حدودا 250 یورو هزینه شخصی خودش به تنهایی میشه؟ میشه این مبلغ رو کمتر کرد؟ یا کف هزینه همین هست؟
با استفاده از تجربیات شما و دوستانی که عملا اونجا زندگی کردید و می دانید چه خبر هست.
با تشکر
این سوالی هستش که هیچ کس پاسخ قطعی نمیتواند به شما ارائه کند. از انتخاب بین خرید لباس مارک دار یا خرید از حراجیها شروع کنید تا پخت غدا بوسیله خود شما یا استفاده از رستورانها و سلف سرویس دانشگاه.
معمولا هزینه مسکن بیشترین هزینهای است که دانشجو در خارج از کشور دارد. باقی مسائل را میتوان صرفه جویی کرد.
ضمنا من ایران هستم، این اطلاعات را نیز از طریق اینترنت بدست آوردهام.
موفق و پیروز باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید