30-01-2017, 11:05 PM
(30-01-2017, 10:52 PM)مهمان نوشته: سلام ، آیا در تابعیت دو گانه میتواند محل تولد فرد نیز دوگانه باشد منظورم این است یک نفر ایرانی میتواند پاسپورت آمریکایی بگیرد که محل تولدش یکی از شهرهای آمریکا ثبت شده باشد .
سلام
اگر پدر شما ایرانی باشد، تابعیت خود را ترک نکرده باشد، شهروند ایالات متحده نیز باشد و شما در آمریکا به دنیا آمده باشید، به شما پاسپورت آمریکایی تعلق میگیرد و محل تولد شما نیز همان شهری است که در آمریکا در آن به دنیا آمدهاید.
طبق قانون ایران، اگر پدر ایرانی باشید و تابعیت خود را ترک نکرده باشد، به تمام فرزندان او، تابعیت ایران تقدیم میگردد.
اما از این موضوع که دقیقا در پاسپورت ایرانی فرزندان این فرد، نام چه شهری را مینویسند، بی اطلاع هستم.
با توجه به دو ارسال قبلی باید اعلام کنم که به نظر میرسد شما میهمان گرامی از نوشته شدن محل تولد خود در پاسپورت آمریکایی نگران هستید.
من به شما اعلام میکنم که با پاسپورت آمریکایی که محل تولد آن ایران اعلام شده، بدون هیچ مشکلی میتوانید به بیشتر کشورهای دنیا بدون نیاز به ویزا سفر کنید و در قسمت ا م، ن ی؟ ت< ی فرودگاهها به هیچ مشکلی برخورد نخواهید کرد.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید