31-01-2017, 01:21 AM
(31-01-2017, 12:58 AM)aakg نوشته: البته سوال من فقط همین بود و ثبت نام کردم در سایت و سوال بعدی رو دوست دیگری پرسیدن
بابت جواب از شما دوستان عزیز واقعا سپاسگذارم.
یه سوال دیگه داشتم :
نظرتون درباره پناهندگی اجتماعی لطفا میگین؟
آیا اگر پناهنده اجتماعی شدم قبل یا بعد از شهروند شدن میشه ایران اومد؟
ممنون
- شرایط پناهنده شدن تعاریف خیلی سفت و سختی مثل harassment و violence و مواردی از این قبیل رو شامل میشه که باید برای مرجع تصمیم گیر در کشور هدف به اثبات برسه... این راه راهی نیست که به جز در موارد خیلی خاص جواب بده... کمااینکه رد شدن و اخراج از کشور هدف دیگه راهی پیش پای فرد برای برگشت به کشور خودش نمی گذاره... چون منطقا نمی تونسته برگرده که تقاضای پناهدگی داده...
- واقعا نمی دونم این ایده های brilliant از کجا به ذهن ما ایرانی ها راه پیدا می کنه! چه طور ممکنه فرد ادعا کنه از جایی (به هر دلیلی) فراری هست و نمی تونه اونجا ادامه بده و درخواست پناهندگی کنه و بعد که خرش از پل گذشت بگه نه می خوام یه سری هم بزنم؟!
دوست عزیز...
برای انجام هر کاری یه سری لوازم و پیش شرط و پیش نیاز "لازم" هست... آیا کسی می تونه با دوچرخه به مریخ سفر کنه؟... طبیعتا نمی تونه... مهاجرت هم همینه... باید لوازمش رو داشته باشید... این لوازم خیلی هم گسترده و متنوع هستن: شرایط ادامه تحصیل، پر کردن پرونده روتین مهاجرتی، سرمایه گذاری، لاتاری و ...
ولی "زرنگ بازی" هایی به این سبک دیگه خریدار نداره در دنیا... مثلا دولت سوئد در سالهایی به این روش کلاه زیادی سرش رفت... الان همه کشورها حواسشون خیلی خیلی جمع تر از گذشته اس... "پناهندگی" فقط به درد کسانی می خوره که هیچ چیزی برای از دست دادن ندارن... هیچ چیزی...