02-02-2017, 07:37 AM
(02-02-2017, 02:41 AM)mahnam نوشته: مرسی شما هم همین طور
البته من نمی دونم واسه چه نوع شنگنی اقدام کردین ؟ بازدید ؟ توریستی و یا دیدار رسمی و ...
من خودم واسه مصاحبه حضوری میرم (دیدار رسمی ) و اون موقع که مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شنگن رو خوندم چیزی در مورد مدرک تحصیلی ننوشته بود که نیازه و منم با استناد به همون بدون هیج مدرک تحصیلی رفتم سفارت ! (که البته آماده هم نبود و گرنه می بردمش ) و آفیسر بهم گفت که می خوای برات تشکیل پرونده میدم اما بدون مدرک تحصیلیت که ثابت کنه ارشد داری و می خوای واسه مصاحبه دکتری بری رد میشی ! گفتم : خب دعوت نامه دارم که نشون میده واسه چه کاری میرم ! کافی نیس ؟! فرمودن: دعوت نامه رو هر کسی می تونه داشته باشه ! و دلیل کافی نیس، باید ثابت کنی که ارشد داری! وگرنه من از کجا بدونم؟! (همینقدر تاکید می کرد) پس بهتره بری و مدرکتو بیاری و دوباره وقت بگیری ( که خب خداروشکر من با وقت اضطراری تو هر دو مورد تونستم به موقع برم واسه مصاحبه ) پس اگه مدرکی نیاز دارین که مرتبط با نحوه درخواستتون هست حتما همراهتون باشه
و در مورد فرم هم خیلی ها میومدن که فرم های قدیمی رو پر کرده بودن که کنسل شد کارشون تا وقت بعدی !
پس حتما از خود سایتشون فرمارو دانلود کنین فرم های جدید که با پر کردن اونا نیاز به پر کردن پرسشنامه امنیتی نیس
تعداد کپی هاتون درست باشه ( گرچه این خیلی ناراحتی نداره چون همونجا هم می تونین کپی کنین ) به خاطر سرعت کارتون میگم
عکس بیشتر از یه قطعه همراهتون باشه چون از من یه قطعه عکس بیشتر گرفتن واسه فرم امنیتی که بهم خورد !![]()
و همه مدارکتون مرتب باشه که خب هم کار شما هم کار اونا راحت تر باشه
و نکته ی دیگه که من تو این دو باری که رفتم دیدم ! به عکس هم گیر میدن ، سعی کنین با آخرین چهرتون هماهنگ باشه عکسی که می برین
یه آقایی اومده بود عکسش با موهای رنگ شده بود و در حال حاضر موهاش رنگ نداشت به اونم گیر دادن
کلا بهونه ندین دستشون
اما گفتم که افراد دور و بر من که با من اومدن داخل واسه گرفتن ویزا همشون ویزا گرفتن، پس اصلا نگران نباشین
امیدوارم کارتون خوب پیش بره
درود بر شما
منمنون از پاسخ بسیار خوبتون
من برای شرکت در winter school میرم ، دانشجو ی لیسانسم و مدرکی دریافت نکردم قاعدتا
اما گوهای اشتغال به تحصیل میتونه همون نقشو داشته باشه ؟