03-02-2017, 04:09 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2017, 04:09 AM توسط sina_oonline.)
سلام دوستان منم سه چهار ساعت پیش مصاحبه ام با استاد یکی از دانشگاه های کانادا انجام شد. مصاحبه 20 دقیقه طول کشید عمده سوالات قبلا در فروم مطرح شده بود. سوالات مطرح شده پرسش در مورد درسهایی که پاس کردم، مقالات انجام شده، زبان های برنامه نویسی که مسلط هستم، علت تغییر زمینه تحقیقاتی و این که آیا میتونم در این زمینه جدید موفق بشم با توجه به زمینه های قبلی مطالعاتی ام، برنامه ام برای آینده که آیا میخوام استاد بشم یا برم توی صنعت، چرا ایشون رو انتخاب کردم و غیر اینجا باز کجاها اپلای کردم.
من مورد سوالی که غیر اینجا باز کجا اپلای کردی من از یکی دیگر از دانشگاه های کانادا نام بردم. بعد پرسید فرد خاصی برات جالب بوده اونجا. گفتم استاد فلانی چون فلان کار و فلان کارو میکنه. ایشون تایید کردن و گفتن ما هم همچین کارهایی میکنیم البته. به نظرم گفتنش اصلا بد نشد و بلکه نشون داد که رندوم اپلای نکردم و به دلیلی فلان جا اپلای کردم.
در پایان بهم دو سه تا از مقاله هاشونو دادن و گفتن که اینا رو بخون دو هفته دیگه مجدد اسکایپ میکنیم سعی کن با نگاه نقادانه بررسی کنیشون و ببینی کجاهاش جای کار داره.
در کل به نظرم مصاحبه مثبتی بود و رفتار استاد هم بسیار nice و البته موشکافانه بود.
من مورد سوالی که غیر اینجا باز کجا اپلای کردی من از یکی دیگر از دانشگاه های کانادا نام بردم. بعد پرسید فرد خاصی برات جالب بوده اونجا. گفتم استاد فلانی چون فلان کار و فلان کارو میکنه. ایشون تایید کردن و گفتن ما هم همچین کارهایی میکنیم البته. به نظرم گفتنش اصلا بد نشد و بلکه نشون داد که رندوم اپلای نکردم و به دلیلی فلان جا اپلای کردم.
در پایان بهم دو سه تا از مقاله هاشونو دادن و گفتن که اینا رو بخون دو هفته دیگه مجدد اسکایپ میکنیم سعی کن با نگاه نقادانه بررسی کنیشون و ببینی کجاهاش جای کار داره.
در کل به نظرم مصاحبه مثبتی بود و رفتار استاد هم بسیار nice و البته موشکافانه بود.