(03-02-2017, 04:17 PM)alirezas نوشته: سلام
من هم مثل دوستان سایتهای زیادی رو برای این اطلاعات گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم
من قصد مهاجرت به تایوان رو هم دارم و اصلا نمیدونم با شرایطی که من دارم میتونم چه مهاجرت شغلی و چه تحصیلی به این کشور داشته باشم یا نه
من کارشناسی حقوق دارم و فکر میکنم رشته های علوم انسانی تو هر کشوری منحصر به فرد باشه واسه همین به ادامه تحصیل تو مقطع ارشد خوشبین نیستم
از نظر تخصصی هم تو رشته ی خاصی تبحر ندارم به جز شبکه های کامپیوتری
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید
بیشتر کشورهای شرق اسیا از سیاست عدم پذیرش مهاجر و هرگونه برنامه ای مرتبط با این موضوعات دارن. اما اخیراً کشورهای ژاپن و چین برنامه شهروند سبز Green ID Citizen Policy Program رو راه اندازی کردن اما جزییاتش هنوز مشخص نیست اون هم اینه که بعد از 5 سال کار وو پرداخت مالیات بتونن بعنوان شهروند خارجی که شرایط هماننند مردم همون کشور را دارن از این امتیاز برخوردار بشن. البته من خودم حس میکنم این طرح بیشتر برای جذب نیروی متخصص هست و بعد از تکمیل ظرفیت عملاً پرونده بسته بشه. در حال حاضر شما میتونی براساس تحصیلات دانشگاهی و سابقه کار ایرانی خیلی سخت بتونید به این کشورها و برنامه مهاجرت اقدام کنید. اگر مشخصاً مشکل سن ندارید برای یه مقطع تحصیلی اقدام کنید تا شاید شانس کار داشته باشید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public