05-02-2017, 05:44 PM
(05-02-2017, 04:51 PM)Babak نوشته: @jonice
من فکر نمیکنم که حتی با آخرین وضعیت پیش اومده، سفارت امریکا به ایرانیها وقت سفارت بده، اما به هر حال چون خواسته بودید، پاسخ میدم.
در فرمهای سفارت شما باید وضعیت واقعی خودتون رو بنویسید. این که بخواهید همه موارد رو با اطلاعات غیرواقعی پر کنید، حتما به مشکل خواهید خورد. آفیسرهایی که در سفارت مصاحبه میکنند با چند تا سوال متوجه خواهند شد که اطلاعات داده شده غلطه. با توجه به این موضوع پاسخ سوالهای شما:
۱. وقتی فیش حقوقی و بیمه و غیره ایشون از شرکت نفته، باید بنویسید که محل کار قدیم ایشون شرکت نفت بوده. در فرم بنویسید که ایشون بازنشسته هستند و فروشگاه هم دارند.
۲. اگر شرکت گردش مالی نداشته، به نظرم نیازی به نوشتن نیست.
۳. متوسط درآمد ماهیانه رو با توجه به قیمت روز دلار به دلار بنویسید.
۴. خانهدار بودن مشکلی نداره و در فرم همین رو بنویسید. اگر درآمد ایشون از نقاشی قابل توجه نیست، نیازی به نوشتن در فرم نیست.
۵. ایشون حتما باید بنویسند که برای دیدن پسر به امریکا میره. این موضوع شانس ویزای ایشون رو به مراتب بیشتر خواهد کرد. ضمن این که وقتی پسر ایشون دعوتنامه فرستاده، واضحه که سفارت متوجه خواهد شد اگر مطلب دیگهای بنویسید.
۶. قسمتی که گفته کسی شما رو کمک کرده رو کامل کنید و اسم و مشخصات خودتون یا هر کسی که فرم رو پر کرده وارد کنید. این قسمت تاثیری در شانس گرفتن ویزا نداره.
سلام
آقا ممنون هستم از شما
آقا بعضیها گفتن که سفارتها دوباره شروع کردن به نوبت دادن
ببخشید آنها چگونه متوجه میشوند که شرکت گردش مالی نداشته چون ایشون گفته که یه سری کارها کرده از لحاظ مدرک فقط در حد فاکتور نوشتن بود ؟
پس آقا بنظر شما اسم نفت بیاد مشکلی نیست ؟
و یه سوال دیگر برای این دوستم که خدمتتان عرض کردم که پسرشان در این چند سال گرین کارت نگرفته و شخصی در آمریکا فرم i 134 که همان ساپورت است را هم برایش ارسال کرده منظورم این است که میخواهد دعوت نامه ساپورت دوستش را نشان دهد
خیلی ممنون