(10-02-2017, 09:18 PM)Bahar.y نوشته: سلام.من و همسرم قصد داریم برای تعطیلات عید به هلند و ازونجا به دوتا کشور دیگه اروپایی سفر کنیم که از طریق آزانس معتبر اقدام کردیم.سوالی که من دارم مربوط میشه به پرینت حساب خودم.من دانشجوی دوره تحصص چشم پزشکی هستم و با توجه به اینکه مستقیما از دوره عمومی به دوره تخصص اومدم درامد من خلاصه میشه به حقوقی کمی که دانشگاه میده.اما همسرم دندانپزشکه و گردش حساب و مانده حساب خوبی داره.حالا میخواستم بدونم اگه من چند روز قبل از پرینت از طریق همسرم مبلغ بالایی برام واریز بشه تا مانده حساب بالایی داشته باشم به ضررمه یا به نفعمه؟؟نگن تو یهو از کجا پول آوردی و به عنوان دروغ گو بم ویزا ندن!!!سلام، طبق اعلام سايتشون ١٥ روز طول مي كشه تا نتيجه معلوم شه بهرحال همون روز مصاحبه تاريخ دريافت
ضمنا من مدرک اشتغال به تحصیل معتبری از دانشگاهم دارم.چون برای همون کلی ضمانت محضری و چک ضمانت دادم...
ضمنا سوال بعدیم این بود با وجودی که ما از اوایل دی ماه اقدام کردیم اما آژانس اعلام کرد وقت سفارت هلند به ما 18 اسفند دادن.و با توجه به اینکه میخوایم اوایل عید سفر کنیم آیا جوابش تو این ده روز آماده میشه؟؟؟امیدی داشته باشیم؟؟؟
گذرنامه اعلام ميشه سوال اولم نميدونم
http://iran.nlembassy.org/shared/product...plications