(12-02-2017, 09:20 PM)automotive نوشته: سلام،ممنون از پاسختون
احتمالا نمره ی GRE خود را اشتباه وارد کرده اید، وربال و کوانت هر کدام از 170 هستند و 180 و 300 در رنج نیست.
اما نمرهی آیلتس شما اگر هیچ مهارتی را از 6 کمتر نشده باشید، مناسب است.
تسلط از دید شما با دید استاد مورد نظر متفاوت است، خود MATLAB به تنهایی دنیایی بی انتها است، حتما در زمان اپلای و در رزومه این موارد را اعلام کنید، اما توجه داشته باشید که مسلط به MATLAB هیچ معنایی ندارد، باید دقیقا اعلام کنید که بهترین کاری که با آن نرم افزار انجام داده اید چه بوده است، البته این موارد بیشتر در مصاحبهها انجام میپذیرد، بدیهی است که اگر استادی صرف آشنایی با MATLAB یا دیگر نرمافزارها به رزومهی شما علاقهمند شود، از شما به صورت آنلاین آزمون میگیرند.
رتبه ی سوم را در رزومه خود قید کنید، بله موثر است (البته مدارک دال بر این موضوع باید ارائه دهید، گواهی معتبر کافی به نظر میرسد).
آمریکا که قانونا ممنوع شده است. بورسیههای آلمان پیچیده است و خیلی دیر به دست شما میرسد، در ارتباط با سنگاپور اطلاعاتی ندارم، اما برای کانادا، ایتالیا، ترکیه و اگر از لحاظ مالی مشکلی ندارید، آلمان میتواند گزینهی مناسبی باشد.
ضمنا مدرک شما Technical and Vocational است، حتما قبل از اپلای از دانشگاه سوال کنید که این مدرک را قبول دارند یا خیر، در هنگام مکاتبه نیز این موضوع را اعلام کنید.
موفق و پیروز باشید.
منظورم از تسلط در خصوص matlab ،توانایی در محاسبات و سیمولینک دینامیک سیالات (CFD)مربوط به تخصص خودم بود.
در ضمن من محدودیت مالی هم دارم...
به نظرتون اگر من دوره مستر تبدیل انرژی یا مهندسی انرژی رو داخل ایران بخونم و برای دکتری درخواست بدم,کارم برای دریافت فاند راحت تر میشه؟
و یک سوال دیگه اینکه آیا رتبه کنکور در پذیرش تاثیری خواهد داشت؟