14-02-2017, 06:57 PM
ممنونم ازتون دوستان. از اونجایی که دیروز امتحان دادم خواستم نظر خودم هم بگم. دقیقا همون طوری بود که شما دوستان گفتید. سوالات کوانت یکم سختتر از پاورپرپ بود. وربال هم که ذاتا سخته. متاسفانه استرس خیلی به ضررم تموم شد. البته تمرینم هم کم بود و تله های سوالات گیرم انداختن... چون به همه سوالات کوانت جواب دادم و وقت کم نیاوردم و سوال عجیب و غریبی هم وجود نداشت.
ویدئوهای مگوش رو دیدم و فقط official guide رو خونده بودم و برای لغت فقط 1100. وربال 147 شدم و کوانت 160.
به نظرتون چطوری ادامه بدم؟ با کدوم منابع تست بزنم؟ میخوام یه بار دیگه بعد از عید امتحان بدم (احتمالا اردیبهشت). بقیه رزومم چون خوبه نمیخوام بخاطر یه جی ار ای دانشگاههای خوب رو از دست بدم که مطمئنا با تمرین نتیجه بهتری میگیرم .
سپاس که دوباره راهنمایی و کمکم میکنید.
ویدئوهای مگوش رو دیدم و فقط official guide رو خونده بودم و برای لغت فقط 1100. وربال 147 شدم و کوانت 160.
به نظرتون چطوری ادامه بدم؟ با کدوم منابع تست بزنم؟ میخوام یه بار دیگه بعد از عید امتحان بدم (احتمالا اردیبهشت). بقیه رزومم چون خوبه نمیخوام بخاطر یه جی ار ای دانشگاههای خوب رو از دست بدم که مطمئنا با تمرین نتیجه بهتری میگیرم .
سپاس که دوباره راهنمایی و کمکم میکنید.