15-02-2017, 11:52 AM
(14-02-2017, 06:57 PM)sb_urmia نوشته: ممنونم ازتون دوستان. از اونجایی که دیروز امتحان دادم خواستم نظر خودم هم بگم. دقیقا همون طوری بود که شما دوستان گفتید. سوالات کوانت یکم سختتر از پاورپرپ بود. وربال هم که ذاتا سخته. متاسفانه استرس خیلی به ضررم تموم شد. البته تمرینم هم کم بود و تله های سوالات گیرم انداختن... چون به همه سوالات کوانت جواب دادم و وقت کم نیاوردم و سوال عجیب و غریبی هم وجود نداشت.
ویدئوهای مگوش رو دیدم و فقط official guide رو خونده بودم و برای لغت فقط 1100. وربال 147 شدم و کوانت 160.
به نظرتون چطوری ادامه بدم؟ با کدوم منابع تست بزنم؟ میخوام یه بار دیگه بعد از عید امتحان بدم (احتمالا اردیبهشت). بقیه رزومم چون خوبه نمیخوام بخاطر یه جی ار ای دانشگاههای خوب رو از دست بدم که مطمئنا با تمرین نتیجه بهتری میگیرم .
سپاس که دوباره راهنمایی و کمکم میکنید.
در مورد کوانت فکر کنم هیچ چیزی مهمتر از تمرین و تسلط رو انواع مختلف سوالا نباشه. ETS یه فایل Math Review داره که حدود 100 صفحه است و تقریباً تمامی مباحثی که تو امتحان میاد رو به صورت مختصر توضیح داده که برای آشنایی اولیه با مباحث خوبه. آخر کتاب کاپلان هم 100 تا نکته داره که در کل نگاه کردنشون ضرری نداره. بعد از تسلط رو مباحث دیگه فقط تست. البته نمیدونم رشتت فنّی هست یا نه. اگه هستی خب خیلی از اینا برات پیش پا افتاده است و زود رد میشی. برای تست هم به جز کتابهای خود ETS که 2 تاست (Official و Reasoning)، کتاب منهتن هم خیلی خوبه. اگه میرسی همه تستهاشو بزن. یه کتاب دیگه هم هست به اسم Bible که ظاهراً اونم کتاب خوبیه. من 50 تا سوال سخت مگوش رو هم زدم که به نظرم از فضای امتحان خیلی دور بود. خلاصه اینکه تا میتونی تست بزن.