15-02-2017, 01:10 PM
(15-02-2017, 11:52 AM)raminz نوشته: در مورد کوانت فکر کنم هیچ چیزی مهمتر از تمرین و تسلط رو انواع مختلف سوالا نباشه. ETS یه فایل Math Review داره که حدود 100 صفحه است و تقریباً تمامی مباحثی که تو امتحان میاد رو به صورت مختصر توضیح داده که برای آشنایی اولیه با مباحث خوبه. آخر کتاب کاپلان هم 100 تا نکته داره که در کل نگاه کردنشون ضرری نداره. بعد از تسلط رو مباحث دیگه فقط تست. البته نمیدونم رشتت فنّی هست یا نه. اگه هستی خب خیلی از اینا برات پیش پا افتاده است و زود رد میشی. برای تست هم به جز کتابهای خود ETS که 2 تاست (Official و Reasoning)، کتاب منهتن هم خیلی خوبه. اگه میرسی همه تستهاشو بزن. یه کتاب دیگه هم هست به اسم Bible که ظاهراً اونم کتاب خوبیه. من 50 تا سوال سخت مگوش رو هم زدم که به نظرم از فضای امتحان خیلی دور بود. خلاصه اینکه تا میتونی تست بزن.
ممنون از پاسختون. فنی نیستم، اقتصادم ولی مباحث کوانتش برام پیچیده نیست. دبیرستان ریاضی بودم برا همین مشکلی با مباحث پایه ندارم. مشکلم فقط تست زنی هست. چون وقتی دارم در زمان محدود تست رو حل میکنم یه سری نکات ریز رو نادیده میگیرم. ممنون که منابع رو معرفی کردید.
math review با اون قسمتی که به همین نام در کتاب آفیشال گاید هست یکیه؟ فکر کنم فصل هفتم کتاب بود.