(16-02-2017, 02:51 PM)comboy نوشته: یعنی می تونم با آژانس های توری ویزا رو بگیرم؟ البته اونها سینگل نمی دن (تور تک نفره نمی شه)
من امروز کلی جا زنگ زدم. یه جا 540 دلار می گیره بدون مصاحبه ویزای دانشجویی را تو دو هفته می گیره.
اگه قرار باشه خودم کار را انجام بدم و دو بار برم دوبی،هر بلیط هواپیما 500 تومن که جمعا همون 540 دلار فکر بهتریه. ویزا تحویل در ایران بدون مصاحبه.
اگه بشه توریستی رفت، آژانس ها ارزون تر انجام می دن، البته من حواسم نبود با همه چک کنم که میشه سینگل (ویزای تک نفره) گرفت یا نه.
حالا شما می دونین میشه رفت آنکارا؟ یا حتمن دوبی؟ آنکارا ارزون تره سفرش زمینی می رم، قبلا رفتم. ولی اگه بازم لازم باشه دو بار برم و بیام یا اینکه سه چهار روز هتل باشم همون آژانس قیمتش بدک نیست.
من چین را با ویزای دانشجویی رفتم. حتی یه ترم پذیرش داشتم ولی ویزام درست نشد، ترم بعد رفتم. نمی شد توریستی رفت.
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم؛ شما دوبار باید برید دبی ( تنها سفارت تایوان در دبی کارهای روادید ویزا برای ایرانیان رو انجام میده، پس کلا مبحث ترکیه منتفی هست) دفعه اول برای تایید مدارک تحصیلیتون. سری دوم هم برای ویزا.
ویزای شما 24 ساعت بعد آماده هست؛ پس با یک تور ارزان قیمت خیلی راحت میتونید کاور کنید موضوع زمان و هزینه رو. برای تایید مدارک نیز تا جایی که من از دوستان دیگه سوال کردم و اطلاع دارم مقداری بیشتر طول میکشه ( چیزی بین 2 تا 4 روز، حداقل در دوره های قبلی این مدت زمان رو میبرده البته با دادن مقداری پول بیشتر قابلیت تایید 24 ساعته نیز وجود داره).
در هر صورت به نظرم بهترین و مطمئن ترین راه برای اطمینان، سوال از خود سفارت هست. فرآیند ویزای تایوان با چین متفاوت هست ( هر کشوری روند خاص خودش رو داره)
در ضمن روند فرآیند کیس های تحصیلی رو تا جایی که پرسیدم از دوستان خود شخص باید انجام بده و امکان این کار توسط آژانس ها نیست ( آژانس ها تنها میتونن فرآیند های بیزینسی و توریستی رو انجام بدن)
امیدوارم موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.