22-02-2017, 09:24 AM
(19-02-2017, 03:37 PM)erfan_karimiaan نوشته: با سلام
مادر من هفته آخر تیر ماه 1395 برای مصاحبه گرین کارت به ابوظبی رفته
مصاحبه کرد و قبول شد
و بهش یک شماره 16 رقمی دادند که هربار در سایت ابوظبی چک میکنه
الان حدود 9 ماه از این ماجرا میگذره اما هیچ تغییری در روندش نشده
هر بار هم شمارش و میزنیم همون نوشته میاد
حتی تاریخ بروزرسانیش هم عوض نشده
میشه در حال حاضر بگید از چه طریقی میشود اقدام کرد؟؟
اگر دیر بشه آیا باید دوباره برای مصاحبه برود ابوظبی ؟
هیچ ایمیلی هم حتی بهش نزدند !!!
معمولا کلیرنس گرین کارت بیشتر از کلیرنس ویزاهای دیگه طول میکشه و ۹ ماه چندان هم غیرعادی نیست. به هر حال، در حال حاضر کار خاصی از دستتون برنمیاد جز این که صبر کنید. البته میتونید به سفارت زنگ بزنید و پیگیری کنید، اما کمتر پیش میاد که جوابی غیر از این که باید صبر کنید بگیرید.
وقتی ایشون مصاحبه شده، بعیده که دوباره ازشون بخوان که به مصاحبه برن، مگر این که مشکل خاصی پیش بیاد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.