23-02-2017, 04:48 PM
(23-02-2017, 02:16 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان.من یه سوال دارم خوهشا اگ اطلاع دارید راهنمایی کنید،من معدل هر سه سال دبیرستانم بالای ۱۸ بوده و به دلایلی معدل پیش دانشگاهیم خیلی کم شد (حدودا ۱۲) الان ۱۹ سالمه بنظرتون میتونم از یکی از دانشگاههای کانادا واسه کارشناسی پذیرش تنها بگیرم؟ممنون از کمکتون.و اینکه چند ماه قبل از شروع کلاسها باید برای پذیرش اقدام کرد؟یعنی مثلا واسه پاییز 2017 کسی بخواد بره باید از چقدر قبل اپلای کنه؟سلام
حداقل معدل شما به رشتهای که قصد ادامه تحصیل را در آن دارید ارتباط دارد. به عنوان مثال برای دانشگاه آلبرتا که دانشگاه بسیار معروفی است، حداقل معدلها برای ورود به دانشگاه از دبیرستان در اینجا و اینجا توضیح داده شده است.
تا رشته تحصیلی مشخص نباشد نمیتوان نظر قطعی داد.
ددلاینها برای هر دانشگاه متفاوت است اما معمولا اگر برای پاییز (میلادی) قصد رفتن داشته باشید باید در بهار (میلادی، حدودا 6 تا 8 ماه قبل) همان سال اپلای کنید هرچند منبع رسمی Deadline دانشگاه است (این تاریخ را در وب سایت دانشگاهها به راحتی میتوانید بیابید، حدودا در اواسط شهریور و اوایل مهر مدارک خود را آماده کنید، هرچند ددلاین برخی دانشگاهها تا دی ماه هم ادامه دارد، اما ددلاین دانشگاههای خوب معمولا در مهر ماه فرا میرسد و دانشگاههای معمولی و ضعیف تا دی ماه ادامه پیدا میکند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید