26-02-2017, 08:26 PM
(20-02-2017, 10:41 PM)nader نوشته: این قسمت مربوط به راهنمایی یرای صرفا معافیت پزشکی و تجارب کاربرهاست
تا وقتی برگه سبز به دستون نرسه مشکلی نیست اگه برگه سبز داشته باشی و نری سرباز فراری محسوب میشی
موفق باشید
با سلام به شما دوست بزرگوار
طبق گفته شما عمل کردم، آقای دکتر پیمان در بیمارستان فرصت سر خاراندن هم نداشت،به همین دلیل درست راهنماییم نکرد، گفت که دیگه پزشک نظام نیست، عکس چشمم رو درست نگاه نکرد تقریبا میشه گفت نگاه نکرد، فقط در مورد شماره چشم چپم گفت که بدون قطره 7.5- و با قطره هم شد 6.0- گفت که لب مرزی وگفت چون قوز قرنیه داری هر دستگاه یه شماره برا چشمت میندازه و ثابت نیست وگفت اگه دقیق به وسط دستگاه تسط شماره نگاه نکنی ممکنه شماره بیشتر بشه، آقا نادر عزیز به نظر شما من چه کار کنم برم نزد یه پزشک دیگه از پزشکای نظام مثلا بیمارستان صدوقی و ببینم چی میگه؟؟؟ چون قوز قرنیه چشم چپ بنده پیشرفتست و طبق گفته های بچه ها در انجمن و جاهای دیگه بیشتر از 50D اگر باشد معاف میشه و از منم بالای 50 است و فوق دیپلم هستم، آقا نادر عزیز بنده به هیچ وجه تو این سن و با مشکلات زیادی که دارم و مادر مریض نمیتونم خدمت برم، میترسم معاف نشم و واویلا...،
به نظرتون من چکار کنم؟؟؟ یه دنیا ممنون میشم از شما دوست بزرگوار.