04-01-2012, 11:02 PM
(04-01-2012, 04:16 AM)soilman نوشته: خوب بابک جاننمیدونم منظور شما از این که «شانس کسی که در یکی از این دانشگاه ها قبول شده و بخاد به مریلند-کالج پارک بره خیلی میره بالاتر» دقیقا چیه، ولی به طور کلی این موضوع خیلی درست نیست و دانشگاههای امریکا به این موضوع خیلی اهمیت نمیدن و همون طور که گفتم این campus ها دانشگاههای مستقلی هستند و جابجایی بین این campusها لزوما سادهتر نیست.
پس همانطور که خودشون هم اشاره کردن میشه کورس هایی از دانشگاه های دیگه برداشت و از این جهت به نظرم شانس کسی که در یکی از این دانشگاه ها قبول شده و بخاد به مریلند-کالج پارک بره خیلی میره بالاتر...
از جهتی هم می تونه نکته ی خوبی باشه که همانطور که اشاره کردی در یک سیستم هستند پس میشه حداقل به این امیدوار بود که هر دانشگاهی رو بین خودشون به راحتی قبول نمی کنن...فکر نکنم مریلند-کالج پارک اعتبار خودشو خراب کنه....
با سپاس
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.