(04-01-2012, 02:31 PM)reihaneh نوشته: سلام بابك جانبدون دونستن نمره زبان و به خصوص نمره GRE نمیشه راحت اظهارنظر کرد، ولی با فرض این که شما نمره خیلی خوبی در GRE و زبان بیارید، فکر میکنم شانس گرفتن پذیرش و فاند رو داشته باشید ولی رنک دانشگاه و غیره خیلی به نمره این امتحانات و یک مقدار هم شانس ربط پیدا میکنه.
من ليسانس كامپيوتر گرايش نرم افزار از يك دانشگاه غيرانتفاعي دارم و معدلم حدود 16.46 است و نمره درسهاي تخصصي ام روي هم رفته خوبه هنوز تافل ندادم و سطح زبانم متوسطه فعلا
بنظر شما من شانس پذيرش با فاند از يكي از دانشگاه هاي آمريكا رو دارم؟من با فاند بودنش برام مهمه چون نميتونم هزينه اونجارو بدم. ويك سوال ديگه اينكه من خيلي دوست دارم اگر بشه براي فوق ليسانس به جاي اينكه كامپيوتر بخونم بيام و رشته گياهان داروئي يا طب سنتي يا يه چيزي تو اين مايه بخونم و دليل علاقه من اينه كه بنده يه بيماري دارم كه فعلا داروئي نداره و خودم دارم روش تحقيق ميكنم و ميخوام به اين وسيله راهي برام باز بشه كه آكادميك كار كنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
در مورد تغییر گرایش و خوندن رشتهای کاملا متفاوت مثل گیاهان داروئی، فکر میکنم شما ناچار خواهید بود که تقریبا از ابتدا شروع کنید و لیسانس فعلی شما نهایتا ممکنه باعث بشه که تعدادی از درسهایی که باید بردارید کم بشه، ولی تا اونجا که میدونم شما با لیسانس کامپیوتر نمیتونید فوق لیسانس در رشتههای داروشناسی یا پزشکی بگیرید. البته اطلاعات من در این مورد خیلی دقیق نیست و بهتره که بیشتر تحقیق کنید و تنها به حرف من اتکا نکنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.