04-01-2012, 11:24 PM
درود
آیا بعد از سابمیت کردن و ارسال مدارک جایز هست با اساتید مکاتبات رو ادامه داد؟
حالا چه اونهایی که جواب خوب دادن یا معمولی یا تمپلیت که تشویق به اپلای کردن؟!
به طور مثال هم اشاره به یکی از جواب های یکی از این اساتید کردم...
نظر دوستان چیست؟
آیا بعد از سابمیت کردن و ارسال مدارک جایز هست با اساتید مکاتبات رو ادامه داد؟
حالا چه اونهایی که جواب خوب دادن یا معمولی یا تمپلیت که تشویق به اپلای کردن؟!
به طور مثال هم اشاره به یکی از جواب های یکی از این اساتید کردم...
نظر دوستان چیست؟
(01-11-2011, 02:30 AM)soilman نوشته: درود![]()
برداشتتون از جمله ی آخر چی هست؟آیا بوی مصاحبه می آید یا بوی اپلیکیشن فی؟![]()
Thanks for your interest in our research. I am planning to admit one student next Fall.
You can find information about the admission process at this link:
In case you have further questions, please let me know. We could also set up a phone discussion, if you'd like.
Best Regards,
(01-11-2011, 02:41 AM)m0h3n نوشته: دو دیدگاه قابل بررسی هست. یکی اینکه در خصوص اپلای سوال بپرسی و یکی دیگه اینکه در خصوص زمینه های کاری باهاش صحبت کنی.
من فکر می کنم بیشتر منظور استاد این بوده که در خصوص زمینه های کاری باهاش صحبتی داشته باشی.
مسائل مربوط به اپلای خیلی در حیطه استاد نیست.
(01-11-2011, 07:44 AM)AVA نوشته: به نظر می رسه این استاد هنوز از بین متقاضیان دانشجوی خودشو انتخاب نکرده .با توجه به اینکه پیشنهاد داده که در صورت تمایل با هم تماس تلفنی داشته باشین من فکر می کنم که بهتره حتما باهاش صحبت کنی چون اینطور که معلومه می تونی با صحبت در مورد سابقه علمی و تحقیقاتی خودت بیشتر نظرش و جلب کنی تا بعدش بوی پذیرش بیاد.
چون 1 دانشجو می گیره اگه گرایش تحقیقاتی استاد با شما هماهنگه پس باید قبل از اپلای تلاش کنی نظرش و جلب کنی
(01-11-2011, 09:56 AM)Pejman نوشته: soilman جان بعید می دونم استادی اونقدر بیکار باشه که صرفاً برای تشویق شما به اپلای و گرفتن application fee بخواد وقت بذاره و مصاحبه کنه! بنابراین فکر کنم جای امیدواری هست.
البته همونطور که آوا هم گفت به نظر من ایشون می خواد همه applicant ها رو بررسی کنه و بعد تصمیم بگیره. شاید هم تصمیم گیرنده بیشتر کمیته پذیرش باشه تو دانشگاه اونها. به هر حال خوبه که حتماً قرار مصاحبه رو بذاری و سعی کنی خودت رو بهش نشون بدی و توانایی ها و نقاط قوتت رو بروز بدی. ایشالا که موفق بشی.