در مورد اینکه این محدودیت ها شامل ویزاهای ازدواج بشه یا خیر نمیشه الان دقیق پیش بینی کرد و برای اطمینان می بایست تا ده روز دیگه که اجرایی میشه صبر کرد چون حقیقتش متن قانون روشن نیست و به تصمیم افسر بستگی پیدا می کنه. شکل خوشبینانه اش اینه که برای ویزاهای ازدواج آسون بگیرند ولی متاسفانه در شکل بدبینانه اش فقط عده محدودی از ویزاهای خانوادگی می تونند از اون استفاده کنند چون از طرفی اشاره داره که متقاضی می بایست ثابت کنه جدایی موردنظر در بازه تعلیق ویزادهی "سختی حیلی زیادی" رو برای وی ایجاد می کنه و دوم هم اینکه اشاره کرده مورد به مورد بررسی میشه یعنی اینطور نیست که به طور پیش فرض به همه اینها بشه ویزا داد. بنابراین این احتمال وجود داره که اگر مثلا فردی برای فرزند خردسالش که آشنای دیگری در ایران نداشته باشه اقدام کنه اون جدایی رو سحتی زیاد حساب کنند ولی جدایی دو فرد بالغ که تازه با هم ازدواج کردند رو حساب نکنند:
(iv) the foreign national seeks to enter the United States to visit or reside with a close family member (e.g., a spouse, child, or parent) who is a United States citizen, lawful permanent resident, or alien lawfully admitted on a valid nonimmigrant visa, and the denial of entry during the suspension period would cause undue hardship;
حالا فعلا بهتره خوشبین باشیم و اینکه اگر هم برای ازدواجی ها مشکلی به وجود آورد محدود به این سه ماه باشه و تمدید نشه.
در مورد سوابق کاری تون راستش سازمان برنامه و بودجه که به اون صورت سازمان امنیتی یا حساسی نیست که بخواد مشکل خاصی ایجاد کنه بنابراین به نظرم ضرورتی نداره پنهان کاری کنید. جدای از اینکه اگر قبلا برای توریستی اقدام کردین به هر حال در اونجا به شغل تون اشاره کرده بودین و در سیستم شون هست پس نمیشه الان متناقض اطلاعات بدین.
در حال حاضر مشکل اصلی همین محدودیت هاست و سوابق کاری به اون صورت در ویزاهای مهاجرتی تاثیری نداره و اگر مدارک کامل باشه اکثریت قریب به اتفاق اونها در نهایت ویزا می گیرند.
متن کامل قانون اخیر:
https://www.whitehouse.gov/the-press-off...ted-states
(iv) the foreign national seeks to enter the United States to visit or reside with a close family member (e.g., a spouse, child, or parent) who is a United States citizen, lawful permanent resident, or alien lawfully admitted on a valid nonimmigrant visa, and the denial of entry during the suspension period would cause undue hardship;
حالا فعلا بهتره خوشبین باشیم و اینکه اگر هم برای ازدواجی ها مشکلی به وجود آورد محدود به این سه ماه باشه و تمدید نشه.
در مورد سوابق کاری تون راستش سازمان برنامه و بودجه که به اون صورت سازمان امنیتی یا حساسی نیست که بخواد مشکل خاصی ایجاد کنه بنابراین به نظرم ضرورتی نداره پنهان کاری کنید. جدای از اینکه اگر قبلا برای توریستی اقدام کردین به هر حال در اونجا به شغل تون اشاره کرده بودین و در سیستم شون هست پس نمیشه الان متناقض اطلاعات بدین.
در حال حاضر مشکل اصلی همین محدودیت هاست و سوابق کاری به اون صورت در ویزاهای مهاجرتی تاثیری نداره و اگر مدارک کامل باشه اکثریت قریب به اتفاق اونها در نهایت ویزا می گیرند.
متن کامل قانون اخیر:
https://www.whitehouse.gov/the-press-off...ted-states
(07-03-2017, 08:07 PM)freshte نوشته: ممنون از توضیحات کامل تان
راستش را بخواهید یک نفر به بنده گفت که در زمان مصاحبه مطرح کنم که خانه دار هستم ولی به نظر می رسد خیلی غیر منطقی باشد که فردی مدرک دکتری تخصصی داشته باشد و خانه دار باشد
ضمن اینکه بنده یکبار بصورت توریستی اقدام کردم و ریجکت شدم حالا باید حتما عقد کنیم که وضعیت درخواست من تغییر کند
علاوه بر اینکه خودم اصلا اهل دروغ گفتن نیستم
این را هم بگویم که قبلا در سازمان برنامه و بودجه کار می کردم
امیدوارم مشکلی پیش نیاید
برخی معتقدند این ممنوعیت شامل حال ویزای ازدواج هم می شود. آیا اگر ما تو ایام نوروز عقد کنیم امیدی به گرفتن ویزا هست البته پس از طی مراحل کلیرنس و غیره؟؟ به نظر تان عقد کنیم بهتره یا ویزای نامزدی اقدام کنیم؟ نامزد من سیتیزن آمریکاست
تشکر فراوان
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -