08-03-2017, 09:52 PM
(08-03-2017, 08:13 PM)bayazee نوشته: خوب خیلی از این بهترین موسسه های حقوقی اطلاعات دقیق و درست ندارن و با راهنمایی های اشتباه باعث مشکلاتی مثل مشکل شما می شن. در نهایت به نظرم این بحث نتیجه زیاد مثبتی نداره. تنها نکته اینه که سفارت تام الختیار هست از طرف دولت آلمان و می تونه تصمیم بگیره به فردی ویزا بده به بعدی نده. ممکنه از نظر من و شما فردی بهترین شرایط رو داشته باشه اما سفارت ردش کنه. بند های قانونی باید ارائه بشه اما اونقدر بند قانونی کلی و مبهم هست که خیلی راحت می تونن فردی رو ریجکت کنن. خیلی از قوانین مهاجرتی و ویزا شامل ایران نمی شه. دلیلش رو هم بالاتر گفتم. از کلی کشور بدون ویزا دارن می رن آلمان پس یک ایرانی هم می تونه؟ نه. از خیلی از کشور ها یک هفته ای یا حتی برای فردا می شه وقت سفارت آلمان گرفت چند روزه هم ویزا صادر می شه و اکثرا هم مثبت هست. پس به همه ایرانی ها هم می دن؟ نه
همونطور که قبلا ذکر کردم سفارت پترن هایی داره که اگر مشکوک بشه به یک روالی ویزا رو کنسل می کنه. کاری نداره که واقعا شما هدفتون تحصیل هست. من می فهمم که این شرایط برای شما سخت بوده و در شرایط عادی نباید اینطوری می شده. این دوستانی هم که توی انجمن گفتن برید از سفارت آلمان ویزا بگیرید باید الان بیان نظرشون رو بدن. اما خوب به نظر من شفاف و مشخص هست تا حد زیادی که شما باید از سفارت اتریش اقدام می کردید. این بحث رو هم بر اساس همین قدر اطلاعاتی که دادید گفتم.
برداشت من این هست اگر هدف سفر و اسکان فردی (مهم نیست نامه نگاری های قبلش یا ...) در یک کشور باشه و از کشور دیگه عضو شینگن اقدام کنه به احتمال خیلی زیاد ریجکت می شه.
در مورد کنسل کردن ویزا هم درسته. شاید روال نباشه و هیچ جا همچین کاری رو نکنن. اما خوب به نظرم شما راه دیگه ای نداشتید و اگر سفارت واقعا منصرف شده یا اشتباهی رخ داده قدرتش رو داشته و داره که تا قبل از رفتن شما کنسل کنه.
این مطالب رو هم ذکر کردم که نفرات بعدی که استناد می کنند به این مطالب بدونن که همچین چیزایی احتمال ریجکتی رو خیلی زیاد می کنه.
به هر حال امیدوارم برای ویزاهای بعدی مشکل درست نشه چون کاری که کردن خیلی خاصه و امیدوارم افیسر های دیگه برای ویزاهای بعدی قانع بشن که سفارت چرا چنین کاری کرده