16-03-2017, 03:30 AM
(15-03-2017, 11:45 PM)Masoud2067 نوشته: ممنون از پاسختون، در مورد کلاس های استاد علی محمدی که طی دوره 6 هفته ای برگزار میشه اطلاعی ندارین؟ این کلاس ها بدرد من میخوره یا فقط واسه کسایی که قبلا واسه تافل خوندن و مثلا نمره پایین گرفتن و میخوان نمرشونو افزایش بدن؟
نظرتون چیه این کلاسارو برم ( چون احتمالا تو این فرصت کم فقط همین برنامه ریزی رو انجام میدن و زمان برای تدریس مفصل نیست) و بعد از اتمام کلاس خودم بشینم به طور مفصل مطالعمو ادامه بدم تا زمان امتحان؟ ( چوم فکر میکنم الان تنها مشکی که دارم اینه که نمیدونم برنامه ریزی درست چیه وگرنه نیاز به انگیزش روحی و یا اینکه مثلا کسی بخواد هلم بده سمت درس خوندن ندارم)
والا من نمیدونم این کلاس چیه ولی اگه 6 هفته هست و هرکسی بدون تعیین سطح میتونه بشینه سر این کلاسا که دیگه معلومه چیه! ببین منابع تافل کاملاً مشخصه و بهتر از نرم افزار شبیه ساز تی.پی.او هم چیزی برای امتحان تافل نیست. پس عملاً برای کسی تا حدی زبان بلده و مشکل بنیادی نداره، کلاس رفتن هدر دادن وقت و پوله. آدم راحت خودش میتونه با یه تحقیق کوچولو یه برنامه چند ماهه بریزه که تافل رو با موفقیت پشت سر بزاره. فقط این رو بدون که این کلاسا معجزه نمیکنن. اگه کسی رفته کلاس و مثلاً نمرش 110 شده، اگه کلاس نمیرفت هم باز همین نمره رو میتونست کسب کنه