18-03-2017, 06:55 AM
(12-03-2017, 05:40 PM)Sarah l نوشته: با درود
من برای دکترای یک رشته ی مهندسی به یکی از دانشگاههای خوب امریکا اپلای کردم و بعد در 11 فوریه ایمیلی از طرف رییس دانشکده دریافت کردم که در آن از من خواسته بود که اپلیکشینم را از دکترا به فوق انتقال دهد و در آن صورت به سرعت پاسخ خوبی از آنها می شنوم و بعد از کلی چانه زنی که نمی شود مرا دکترا قبول کنید و ایشان هم خاطر نشان می کرد که استاد باید پیدا کنی ....خلاصه موافقت کردم و بعد قرار شد که اوایل مارچ به طور رسمی پذیرش را اعلام کنند و خب متوجه شدم که تمام اپلیکنت ها در دهم مارچ نتیجه ی اکسپت یا ریجکت را دریافت نموده اند و گرانت و فاند هم مشخص شده است اما تنها برای من هیچ ایمیلی نیامده است! چه کنم؟ ایمیل یادآوری را بفرستم؟ نکند پشیمان شده باشد؟ آخر رشته ی من خاص است و دانشگاه هم خاص..نکند به خاطر آنکه از ایران هستم ردم کنند..او که به طور غیر رسمی از پذیرش من خبر داده بود که....
یه ایمیل بزنین به graduate office و در مورد نتیجه اپلیکیشنتون سوال کنید. می فهمم که شما می گید تلویحا گفته بودن که پذیرش میشین ولی راستش خیلی نمیشه رو این چیزا حساب باز کرد. ضمنا گاها نتایج رو تو چند مرحله میدن. شاید قراره اعلام کنن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا