05-01-2012, 11:19 AM
(05-01-2012, 09:33 AM)samane نوشته: سلاماغلب تازه واردین سراغ سرویسهای Pre-Paid میروند. چون سیم کارتش در همه سوپرمارکتها براحتی یافت میشود و نیازی به ثبت نام در دفاتر نمایندگی اپراتورهای موبایل ندارد. ولی بنظرم شما اینکار را نکنید، چون آخرش نهایت بعد از دو ماه ناچار میشید سراغ Plan بروید و سیم کارتتون رو عوض کنید و دوباره باید به آشناهاتون خبر بدید شمارتون عوض شده.
دوستان برای چند هفته اول از کدوم اپراتور برای موبایل استفاده کنیم؟! ( با توجه به اینکه برای چند هفته اول بهتره پری پید گرفته بشه !!)
من خودم با سرچی که کردم متوجه شدم ودافون یک اپشن یک ماهه داره ( 21 دلار شارژ ) که به اندازه 500 دلار اعتبار+ 500M اینترنت داره که به نظر مناسب میاد! ولی هزینه مکالمش با ایران بالاست..
lebara و Lycra تماس با ایران خیلی ارزون هست ولی نمیدونم از نظر انتن دهی چطوریه!!! (البته هر دوشون flag fall دارن که حدود 25-29c هست ولی در مجموع خیلی ارزونه )
دوستان با تجربه میشه تجربیاتتون رو در اختیار بقیه بذارین!
مرسی
من خودم Vodafone و پلن ماهی 20 دلار استفاده میکنم و از آنتندهی راضی هستم و کارم رو خوب راه میندازه. این پلن بدون گوشی است و ویژگیهاش این نیست که شما گفتید(220دلار داخل وودا و 150 دلار سایر تماسها و 200 مگ دیتا) و هرموقع بخوام میتونم باهاشون ادامه ندهم.
من توصیه میکنم از همون اول یک قرار داد 2 ساله با Vodafone ببندید و آیفون 4s بگیرید که قیمتش حدوداً 65 دلار در ماهه.
Lebara و Lyca تازه شروع به کار کردند و به آنصورت پلن ندارند و بیشتر اعتباری هستند و اکثراً بچه ها برای تماسهای خارج استرالیا میخرند. ولی برای داخل استرالیا و اینکه شمارتون رو بخواهید به دیگران بدید، بهتره روش حساب نکنید.
.