25-03-2017, 01:37 AM
(24-03-2017, 09:46 PM)mehrdad.a نوشته: سلام خسته نباشید اگ میشه راهنمایی کنید از چه دانشگاه هایی از استرالیا شانس اسکولارشیپ دارم برای مدیریت phd.اصلا شانس دارم یا نه ؟ : (
کارشناسی اقتصاد بازرگانی دولتی شهرستان 16.64 (معدل 5 ترم اخر 18 بود فقط 2 ترم اول 14 بودن چون قصد نداشتم ادامه بدم رشته رو .نمیدونم تاثیری داره بگم بهشون یا نه! )
ارشد مدیریت دانشگاه تهران 18.51
تافل 98
3 مقاله ی isi ( دوتا نفر دوم یکی نفر اول)
و فارغ از شانس دریافت پذیرش، اینکه این 25000 دلار در سال که فرمودین حتما برای 12 ماه ساله یا میشه تو 9 ماه تحصیلم خرجش کرد؟ :///
ممنون
سلام
والا از نظر معدل و نمره زبان که شانستون خوبه
فقط نمی دونم منظورتون از ای اس ای چیست؟ منظور ای اس ای ایندکس هست یا .. چون مجلات پاکستانی و هندی متاسفانه ارزشی ندارند
بنظر من یک موضوع انتخاب کنید در همون راستا یک پروپوزال بنویسید و با اساتید مکاتبه کنید
شاید دانشگاه های گریفیت جیمز کوک ولونگونگ و نیو کسل بالاترین شانس و دانشگاه های نیوساوث ولز و دانشگاه ملی استرالیا متوسط باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]