28-03-2017, 01:11 AM
(14-11-2016, 12:32 AM)over نوشته: سلام
نتونستم موضوع مرتبط رو پیدا کنم پس اینجا می نویسم
امسال کارشناسی من تموم میشه یا این شرایط:
1-معدل کل بالای 17
2- یه کنفرانس بین المللی و در تلاش برا چاپ یه ISI
با توجه به این که هدفم دانشگاه های top 10 امریکا است الان سهمیه ی استعداد درخشان ازاد رو دارم و می تونم برم برای ارشد علوم و تحقیقات ولی می تونم یه سال پشت کنکور بشینم و برا ارشد دولتی بخونم که اون هم باید یکی از چهار تا دانشگاه خوب تهران بشه(شریف-امیرکبر- علم وصنعت-تهران)بقیه به درد من نمی خورند
کلا هم هر دانشگاهی برم تو ارشد 2 تا ISI دیگه مینویسم
حالا به نظر شما یه سال ارزش داره یا نه!؟؟
سلام دوست عزیز
اگه واقعا هدفتون این نوع دانشگاه ها است من دوتا پیشنهاد دارم براتون:
1- ایران مستر بگیرید از شریف با معدل خیلی بالا (نزدیک 19)، دوتا مقاله ایمپکت نزدیک 3 بدید تو ارشد، تافل بالای 100 و جی آر ایی بالای 325 که اثر معدل 17 رو جبران کنه. همه ی اینا با ریکام های بسیار قوی که طبعا با مقاله دادن گرفتنش سخت نباید باشه. آزاد خوندن لیسانس اونقدری به چشم نمیاد اگه این موارد رو داشته باشید (مخصوصا مقاله ها و معدل ارشد).
2-برید یه جای معتبر حارج از ایران مستر بگیرید (ترجیحا آمریکا و کانادا)، اونجا تا میتونید تلاش کنید باز همه ی چیزهایی که مورد بالا گفتمو انجام بدید. فرقش اینه که شما ممکنه یه دانشگاه ضعیفتر از شریف هم برید ولی اولا لازم نیست واسه کنکور وقت تلف کنید، و اینکه اونجا ممکنه شناخته تر شده باشه و در نتیجه ریکام ها معتبرتر. نکته مهمتر اینکه اگه اونجا باشید به راحتی میتونید لینک بزنید با استادهای دانشگاه های تاپ 10 و در نتیجه رزومتون رو برای این دانشگاهها پربار تر کنید.
موفق باشید