29-03-2017, 09:59 PM
(26-03-2017, 03:54 PM)afsane66 نوشته: با سلام
من کاربر جدید هستم اینجا و هنوز خوب با پست گذاشتن اینجا اشناییتی ندارم اگر اشتباهی داشتم به خوبی خودتون ببخشید
من این پست را برای ویزای کار در ژاپن یا د واقع اول برای پیدا کردن کارش میگذارم.
من فارغ التحصیل رشته معلمی زبان انگلیسی هستم با سابقه کار 1 سال ابتدا برای پیدا کردن کار معلمی در ژاپن که خوب فرصت کاری زیاد هست ولی
همه نیتیو میخواهند اقدام کردم و واقعا دیدم که تنهایی قادر به پیدا کردن کار نیستم حالا تصمیم گرفتم که با کمک وکیل این کار را انجام بدم میخواستم
ببینم ایا کسی از مخارج گرفتن وکیل برای کار یابی در ژاپن خبر دارد؟ و یا اگر کسی سایت خوبی برای پیدا کردن شغل معلمی دارد به من معرفی کند ممنون
اینکه شما میفرمایید سخته. با داشتن وکیل هم برای این دسته از کارها بسیار سخت بشه اون موسسه/ امورشگاه رو قانع کرد فردی غیر نایتیو رو استخدام کنند.
چیزی که من اینجا دیدم اینه حداقل سابقه خوب+ داشتن یکی از مدارک بین المللی مانند CELTA , ESL , TESOL و اینکه شما حداقل یه مقطع در کشورهای NATIVE درس خونده باشی که بتونی با افراد NATIVE رقابت کنی.
من توصیه ام اینه حداقل یک مدرک بین المللی بگیرید سپس اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public