01-04-2017, 10:25 AM
(01-04-2017, 01:40 AM)soniasa نوشته: دوستان اگه توی sop دلیل انتخاب دانشگاه x رو نزدیکی به محل زندگی بنویسیم ایراد هست؟ راستش واقعیت ابنه که دانشگاهی که من انتخاب کردم خوب اینجا در امربکا به خونه ام نزدیکه.
کاری که شما داری می کنی نوشتن "انگیزه نامه" است اسمش. انگیزه و هدف شما از رفتن به دانشگاه چیه؟ رفتن به "یه دانشگاهی" در نزدیکی خونه؟ گرفتن "یه مدرکی" از دانشگاه تا ببینید چی میشه؟
تو بحث تحصیلات عالیه طرف پا میشه میره ۲۰۰۰ کیلومتر اون طرف تر درس بخونه فقط به خاطر اینکه یه استادی تو زمینه دلخواهش تو اون دانشگاه کار می کنه. یعنی حتی اسم و رسم دانشگاه هم مساله اصلی نیست.
پی نوشت: یکی از محرک های خود من برای اپلی کردن احساس "تهوع" هر روزه ای بود که با تجربه کردن هر سه محیط کاری اداری و صنعتی و دانشگاهی تو ایران داشتم- اینکه چندین سال تلاش کنم و درس و تحقیق و ... که مثلا اخرش برم تو دانشگاهی تدریس کنم که باید به پسر رییس فلان اداره نمره بدم برای اینکه بعدها کارم راه بیوفته یا درخواست پیدا و پنهان مدیر گروه و معاون و ... بپذیرم همه رو قبول کنم یا ....
ولی مطمئنم اگه تو انگیزه نامه اینا رو بنویسم، بیشتر بی انگیزگی خودم را نشون دادم. هر چند که واقعیت هم داشته باشه.