01-04-2017, 09:42 PM
به نظر من مهم اینه که وبسایت همچنان به مقصود اولیه اش که آگاهی رسانی در امر آموزش بوده میرسه و این اتفاق میمون رو می بایست به فال نیک گرفت. Apple در حال حاضر هم در فروشگاه های زنجیره ای زیادی مثل موارد خوراکی ها و رستوران ها حضور فعالی داره و مشتریان زیادی داره و در امر سلامت بسیار فعال هست. تصاویر و لوگوهای Apple قبلا هم در کتاب ها و محصولات آموزشی در زبان های مختلف وجود داشته و بسیاری از دست اندرکاران آموزش حضور فعال Apple در چنین محصولات آموزشی رو بسیار مفید دونستن. Apple حتی از زمان های بسیار دور روی محصولات فرهنگی مثل همین سفره هفت سین هم فعالیت داشته که نقش موثری در انتقال پیام سلامت و عشق به فرهنگهای مختلف رو ایفا کرده. با این توصیفات من در مجموع از حضور و فعالیت Apple در آکادمیا کافه استقبال می کنم و جای هیچ شکی نیست که مفید خواهد بود.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -