07-04-2017, 01:20 PM
(07-04-2017, 12:01 PM)Olovenly نوشته: سلام
یک نفر به من گفت اگه خواستید کار اپلای براتون با هزینه پایین انجام میدیم. درضمن قرداد نوشته می شه یعنی قرارداد به اینصورت که اکثر پول بعد از گرفتن پذیرش پرداخت می کنید و در ابتدا ناچیز پرداخت می کنید مبلغ هم نسبت به موسسات خیلی پایینه
گفتم در ابتدا چقدره؟ بعد از گرفتن پذیرش چقدره؟
بهم گفت 500 هزار تومن اول می گیرم و ۲ میلیون تومن بعد از گرفتن کل پذیرش و فاند کامل.
هیچ موسسه ای انقد نمی گیره همه بالای ۴ تا ۱۰ تومن میگیرن اونم نصفش اول می گیرن ولی چون ما گروهی کار می کنیم و همگی دانشجوییم و موسسه نداریم این مبلغ میگیریم درضمن بنده مدرس ایلتس (خصوصی تدریس می کنم. ولی قبلا کیش وی تدریس میکردم) هم هستم.خواستید درخدمتم.
آقا saaaaam محترم شما تو استرالیا زندگی میکنید؟(پیام خصوصی برای شما غیر فعاله)
ممنون
عرض کردم ایشان مدارک شما را گرفته و پست می کند و گفتند "بهم گفت 500 هزار تومن اول می گیرم و ۲ میلیون تومن بعد از گرفتن کل پذیرش" اون جمله فاند را جدی نگیرید
در قراردادی که به شما می دهند جوری نوشتند گه در هر صورت اون مابقی را از شما بگیرند شک نکنید
بله بستم چون در فروم فقط به سوالات جواب می دهم
من سالها پیش استرالیا پذیرش از چند دانشگاه گرفتم ولی چون فاند نگرفتم رفتم فنلاند
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]