(07-04-2017, 03:06 PM)Olovenly نوشته: ممنون که توضیح دادید
آقا به من گفت پرونده زیاد دارم دانشجویان معدل کارشناسی و ارشد هردو 14 و دانشگاه آزاد و... رفتن دانشگاه های استرالیا با فاند،هم گفت یک دانشجو دیگه رشته IT معدل کارشناسی و ارشد هردو 14 و هردو دانشگاه آزاد و مقاله ISI داشته رفته دانشگاه University of Technology Sydney فاند گرفته 26 هزار دلار.(این شبیه شرایط من ولی مقاله اصلا ندارم)
دانشجویان معدل کارشناسی و ارشد هردو 14 و دانشگاه آزاد و...(این شبیه شرایط من) رفتن دانشگاه های استرالیا با فاند ولی این سایت و سایت اپلای آبرود تو نتایج پذیرش نمیگذارن چرا؟ولی موسسات و آقا اینا پرونده دارن یعنی نتایج پذیرش دارن.من میخوام نتایج پذیرش ببینم نمیدونم از کجا ببینم
به نظر شما ،دانشجویان معدل کارشناسی و ارشد هردو 14 و دانشگاه آزاد و... رفتن دانشگاه های استرالیا با فاند آیا میشه؟
به راحتی به موسسه بگید نام دو تن از افراد رو که الان در استرالیا هستن به شما بدن پروندش رو یا نشون بدن.
اون وقت برید در لینکدین یا از طرق دیگر ببینید میشه یا خیر!
دوست عزیز پذیرش از استرالیا مقاله و پروپوزال میخواد. اتفاقا استرالیا جایی هست که خود دانشجو باید پروپوزال بنویسه و دنبال پوزیشن باشه قطعا برای فاند.
همانطور که سام قبلا گفتند ازموده را ازمودن خطاست.
باز تصمیم نهایی با خودتون هست.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.