(07-04-2017, 03:06 PM)Olovenly نوشته: ممنون که توضیح دادید
آقا به من گفت پرونده زیاد دارم دانشجویان معدل کارشناسی و ارشد هردو 14 و دانشگاه آزاد و... رفتن دانشگاه های استرالیا با فاند،هم گفت یک دانشجو دیگه رشته IT معدل کارشناسی و ارشد هردو 14 و هردو دانشگاه آزاد و مقاله ISI داشته رفته دانشگاه University of Technology Sydney فاند گرفته 26 هزار دلار.(این شبیه شرایط من ولی مقاله اصلا ندارم)
دانشجویان معدل کارشناسی و ارشد هردو 14 و دانشگاه آزاد و...(این شبیه شرایط من) رفتن دانشگاه های استرالیا با فاند ولی این سایت و سایت اپلای آبرود تو نتایج پذیرش نمیگذارن چرا؟ولی موسسات و آقا اینا پرونده دارن یعنی نتایج پذیرش دارن.من میخوام نتایج پذیرش ببینم نمیدونم از کجا ببینم
به نظر شما ،دانشجویان معدل کارشناسی و ارشد هردو 14 و دانشگاه آزاد و... رفتن دانشگاه های استرالیا با فاند آیا میشه؟
دوست خوب دروغ محض هست
من از سال 2009 تا الان تقریبا بیشتر پذیرفته شده های استرالیا را پیگیری کردم اصلا امکان نداره
گول ترفند بازاریابی انها را نخورید اخه دوست خوب اگه اینقدر راحت بود بنظر شما همه نمی رفتن استرالیا؟
فقط در سایت نتایج ریجکت استرالیا را ببینید بعد قضاوت کنید
https://www.academiacafe.com/pf/Thread-%...8%A7%D9%86
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]