08-04-2017, 12:52 PM
(08-04-2017, 12:14 PM)ostokhan نوشته: ولی من مقاله ام ریوایز نخورده. در واقع منتظر اولین تصمیم هستم ببینم ادیتور بسته به کامنتهای داورها اصلا اکسپت ریجکت با ریوایز میده به مقاله. بنابراین با دیدن تاریخ بین ریوایز و اکسپت مقالات در ژورنال مورد نظر نمیتونم بفهمم مدت زمان اعلام تصمیم اولیه داور چقدره؟
دوست عزیز متوجه شدم.
منظور بنده این هست که در بسیاری از ژورنال ها تاریخ received که تاریخ submit مقاله هست و تاریخ revise اگر موجود باشه و تاریخ published online یا accepted موجود هست. منظور بنده این مساله بود. مثلا مقاله ای که امروز سابمیت شده بعد 3 ماه ریوایز خورده در یک ژورنال اگر مقاله شما ظرف یک هفته مثلا تصمیم گرفته شده باشه احتمال زیاد major revised یا reject شده. اگر نه مثلا 2 یا 3 یا حتی 4 ماه گذشته با توجه به پیشینه ژورنال اون موقع امید است به minor revised یا حتی پذیرش.
برید چک کنید این مساله رو با این حال خب یکی دو روز صبر کنید نتیجه مشخص میشه دیگه حالا عجله چرا!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.